TOP FILME in box-office-ul nord-american

0

Filmul ‘Logan’, cel mai recent episod al seriei ‘X-men’, a preluat conducerea box-office-ului nord-american inca de  la debutul său pe marile ecrane. Acesta a detronat filmul horror ‘Get Out’, potrivit agentiei de specialitate Exhibitor Relations, citate de AFP.

Filmul regizat de James Mangold si care il are în distribuție pe Hugh Jackman, Patrick Stewart și tanara Dafne Keen, a incasat 85,3 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare.

Filmul ‘Logan’ este considerat de specialiști cel mai reușit din seria ‘X-men’. După opt episoade în 17 ani, Jackman interpretează pentru ultima oară personajul Wolverine, care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă.

Lungmetrajul a plasat pe locul doi filmul horror ‘Get Out’, regizat de Jordan Peele, care prezintă întâlnirea unui tânăr de culoare (Daniel Kaluuya) cu familia iubitei sale albe (Allison Williams). Filmul a avut încasări de 26,1 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 75,9 milioane de dolari.

Pe locul trei s-a clasat o altă premieră, ‘The Shack’ cu încasări la debut de 16,1 milioane de dolari. Această dramă în regia lui Stuart Hazeldine, cu Sam Worthington și Octavia Spencer în rolurile principale, prezintă povestea unui bărbat în doliu care primește o invitație misterioasă de a merge la o cabană izolată în pădure.

Figurinele mascate din ‘Lego Batman Movie’, se clasează pe patru cu 11,6 milioane de dolari în acest sfârșit de săptămână și 148,6 milioane de dolari în patru săptămâni de la lansare.

‘Before I fall’ ocupă locul cinci cu 4,9 milioane de dolari la debutul său pe ecrane. Această dramă inspirată de primul roman al lui Lauren Oliver, ‘Last Day of My Life’, a fost adaptat pentru marele ecran de Ry Russo-Young și îi are în distribuție pe Zoey Deutch, Halston Sage și Elena Kampouris.

Acțiunea se desfășoară în 24 de ore având-o în centrul povestirii pe Samantha Kingston, o studentă foarte populară dintr-un liceu care se pregătește să-și piardă virginitatea cu un băiat ‘cool’ din gașca ei. Însă fata se trezește prizonieră într-o buclă temporală, gen „Ziua Cârtiței” dar în stil lugubru, retrăind la nesfârșit ziua morții sale într-un accident de mașină.

În partea de jos a topului s-au clasat:

6. ‘John Wick 2’: 4,7 millions (82,8 milioane în patru săptămâni)

7. ‘Hidden Figures’: 3,8 milioane (158,7 milioane în șapte săptămâni)

8. ‘The Great Wall’: 3,5 milioane (41,2 milioane în trei săptămâni)

9. ‘Fifty Shades Darker’: 3,4 milioane (109,9 milioane în patru săptămâni)

10. ‘La La Land’: 2,9 milioane (145,68 milioane în 13 săptămâni).

Lasă un răspuns