Tochitura

0

Tochitura

INGREDIENTE 4 persoane

  • inimă de porc 300 g
  • ficat de porc 300 g
  • 2-3 linguri ulei 45 ml
  • vin roșu sec 40 ml
  • cimbru 5 g
  • sare și piper după gust
  • supă de legume 250 ml
  • pastă de tomate 90 g

MOD DE PREPARARE

  • Se curăță bine organele, se spală, se zvântă și se taie după preferință, cuburi sau felii.
  • Într-o cratiță se încinge uleiul și se rumenesc ușor organele, apoi se sting cu supa de legume.
  • Se lasă la foc mic, se adaugă usturoiul tocat, sarea, piperul, cimbrul și paharul de vin și se mai lasă pe foc mic până scade puțin, după care, la final, se adaugă pasta de tomate diluată cu supă și se fierbe 10 minute pentru uniformizarea gustului.
  • Tochitura se servește caldă cu garnitură de mămăligă cu ou poșat.

Lasă un răspuns