Tiramisu la cupa – reteta, ingrediente si mod de preparare

0

Tiramisu la cupa

Ingrediente:

  • 200 mg cafea la ibric fara zat
  • 300 g mascarpone
  • O fiola esenta de vanilie
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 oua
  • 4 linguri Marsala
  • 150g zahar pudra Cacao neagra
  • 80g Ciocolata neagra

Mod de preparare:

  • Se separa ouale. Galbenusurile se bat foarte bine cu zaharul.
  • Se pun apoi mascarpone si esenta de vanilie si se amesteca bine. Se bat albusurile foarte bine si se incorporeaza in mascarpone.
  • In cafeaua racita se pune Marsala si se trec piscoturile cu partea fara zahar in sus. Se aseaza unul langa altul pe o farfurie sau o tava si se toarna jumatate din crema.
  • Se asaza un alt strat de piscoturi si se toarna restul cremei.
  • Se da la frigider cel putin 6 ore (24 de ore ar fi ideal).
  • Inainte de servire se pun in cupe si se presara cu cacao si ciocolata neagra rasa.

Lasă un răspuns