Surf & turf – reteta, ingrediente si mod de preparare

0

Surf & turf 

Ingrediente 4 persoane

  • antricot dezosat de mânzat 800 g
  • creveți decorticati 350 g
  • unt 60 g
  • smântâna lichidă 60 ml
  • usturoi 20 g
  • pătrunjel 10 g
  • supă de pui 150 ml
  • sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • Antricotul se condimentează cu sare și piper și se gătește la grătar.
  • Între timp se realizează garnitura din untul topit, aromatizat cu usturoi tocat mărunt peste care se adaugă creveții și se gătește cca. 40 de secunde.
  • Adăugăm smântâna lichidă, puțină supă de pui, pătrunjel tocat și se mai fierb timp de 30 de secunde pentru uniformizarea gustului.
  • Se servește ca și sosgarnitură pentru antricotul de vită.
  • Sfat: Preparatul se mai poate îmbogăți cu o garnitură de cartofi copți.

Lasă un răspuns