SUPA GRECEASCA

0
SUPA GRECEASCA
INGREDIENTE:
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 cartof
  • 1ardei 
  • orez
  • 1 galbenus
  • 1 cutiuta de smantana
  • zeama de lamaie
  • sare
MOD DE PREPARARE:
  • Se taie pieptul de pui in bucati mici si se pune la fiert impreuna cu toate legumele intregi si o mana de orez;
  • Intre timp, intr-un castron se amesteca smantana cu galbenusul si zeama de lamaie;
  • Dupa ce au fiert se scot legumele, se opreste focul, iar cand supa s-a mai racit putin, se adauga putin cate putin dinamestecul din castron;
  • Se adauga sare dupa gust si verdeturi;
  • Cand adaugati smantana trebuie sa amestecati. Daca puneti si putin usturoi pisat se aseamana foarte mult cu ciorba de burta.

Lasă un răspuns