SUPA DE PUI CU OREZ SI CASCAVAL
- 1 l supa de pui
- 300 g carne pui
- 100 g orez
- 100 g ceapa verde sau arpagic
- 50 g cascaval
- 3 linguri unt
- 4 fire patrunjel,
- piper, sare
- Supa de pui se toarna intr-o oala si se da un clocot;
- Orezul se alege, se spala si se adauga in supa.
- Se fierbe lafoc mediu cca 10 min;
- Ceapa si carnea se taie in bucati potrivite si secalesc in unt;
- Firele de patrunjel se leaga cu ata culinara;
- Carnea de pui impreuna cu ceapa calita si patrunjelul legat, se pun in oala, sesareaza, se pipereaza si se lasa la fiert inca 5 min la foc mic;
- Se scoate patrunjelul din supa, se adauga cascavalul ras fin, se amestecasi se lasa pana se topeste cascavalul;
- Dupa ce s-a topit cascavalul se ia oala de pe foc.