SUPA CU USTUROI

0
SUPA CU USTUROI
  Desi francezii revendica aceasta reteta de supa cu usturoi, ea adevenit o reteta internationala. Preferata de multi, satioasa si aromata supa cu usturoi se serveste cel mai bine in coaja de paine neagra. Picanta si savuroasa supa cu usturoi este una din cele mai delicioase si mai hranitoare supe.
 INGREDIENTE:
  • 24 catei usturoi
  • 10 felii subtiri paine neagra
  • 100 g branza telemea
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • cuisoare
  • sare
  • piper
MOD DE PREPARARE:
  • Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, 1 crenguta de cimbru, cuisoarele, 1 lingurita de sare si 1 praf de piper;
  • Feliile subtiri de paine se taie in patratele mici, se acopera cu branza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava incuptor, cateva minute, pana se topeste brinza;
  • Se asaza apoi incastronul cu supa si se toarna peste ele supa strecurata, se serveste calda;
  • Supa se poate servi in coaja de paine: pentru aceasta se ia o chifla medie, se taie un capac, se scobeste de miez, se da putin la cuptor, se raceste putin, se pune supa si se acopera cu capacul.
    .

Lasă un răspuns