SUPA CREMA DE ROSII CU SOS PESTO

0

SUPA CREMA DE ROSII CU SOS PESTO

INGREDIENTE:
  • 900 ml zeama de supa de pui 
  • 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos
  • 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa 
  • 1 cana smantana grasa 
  • 2 linguri sos Pesto 
  • sare, piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
  • Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime.
  • Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoismantana, reduceti focul la minim si fierbeti aproximativ 15 minute.
  • Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper,
  • Puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto

Lasă un răspuns