Soté de vita chop suey – reteta si mod de preparare
Soté de vita chop suey
Ingredient 6 portii
- carne de vită tăiată julienne 800 g
- ceapă tocată mărunt 50 g
- usturoi tocat 10 g
- morcov julienne 250 g
- broccoli bucățele 200 g
- conopidă bucățele 250 g
- ciuperci julienne 250 g
- ardei gras roșu julienne 50 g
- muguri de fasole 1000 g
- ulei de măsline 10 ml
- piper, praf de usturoi, sos Tabasco, scorțisoară 10%
- supă de vită 200 ml
- sare după gust
MOD DE PREPARARE
- Într-o cratiță se sotează în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate mărunt.
- Se adaugă carnea de vită tăiată julienne și se gătește până când aceasta capătă o culoare maronie.
- Apoi se adaugă toate legumele cu excepția mugurilor de fasole.
- Peste toate ingredientele se adaugă supa de vită, piper, sos Tabasco, praful de usturoi și scorțișoara.
- Se acoperă și se fi erbe timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
- Adăugați mugurii de fasole și gătiți încă 5 minute.