Soté de vita chop suey – reteta si mod de preparare

0

Soté de vita chop suey

Ingredient 6 portii

  • carne de vită tăiată julienne 800 g
  • ceapă tocată mărunt 50 g
  • usturoi tocat 10 g
  • morcov julienne 250 g
  • broccoli bucățele 200 g
  • conopidă bucățele 250 g
  • ciuperci julienne 250 g
  • ardei gras roșu julienne 50 g
  • muguri de fasole 1000 g
  • ulei de măsline 10 ml
  • piper, praf de usturoi, sos Tabasco, scorțisoară 10%
  • supă de vită 200 ml
  • sare după gust

MOD DE PREPARARE

  • Într-o cratiță se sotează în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate mărunt.
  • Se adaugă carnea de vită tăiată julienne și se gătește până când aceasta capătă o culoare maronie.
  • Apoi se adaugă toate legumele cu excepția mugurilor de fasole.
  • Peste toate ingredientele se adaugă supa de vită, piper, sos Tabasco, praful de usturoi și scorțișoara.
  • Se acoperă și se fi erbe timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
  • Adăugați mugurii de fasole și gătiți încă 5 minute.

Lasă un răspuns