Rulouri din piept de pui cu sos de smantana – reteta
- 2 buc piept de pui
- 150 gr muschi file afumat
- 8 felii branza topita
- 400 gr ciuperci proaspete
- 400 ml smantana
- 100 gr unt
- cartofi
- verdeata, piper, sare
- Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita.
- Se ruleaza si se prind cu scobitori.
- Se aseaza in tava cu unt si putina apa.
- Dupa ce s-au rumenitpe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari.
- Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin.
- Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.