Rulouri din piept de pui cu sos de smantana – reteta

0
Rulouri din piept de pui cu sos de smantana 

 

Ingrediente: 4 portii
  • 2 buc piept de pui
  • 150 gr muschi file afumat
  • 8 felii branza topita
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 400 ml smantana
  • 100 gr unt
  • cartofi
  • verdeata, piper, sare
Mod de preparare:
  • Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua  felii de branza topita.
  • Se ruleaza si se prind cu scobitori.
  • Se aseaza in tava cu unt si putina apa.
  • Dupa ce s-au rumenitpe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari.
  • Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin.
  • Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.

Lasă un răspuns