Pulpa de curcan la tava – reteta si mod de preparare

0

Pulpa de curcan la tava

Ingrediente:
  • o pulpa de curcan de 1 kg.,
  • 3 oua fierte,
  • o ceapa,
  • piper, sare,
  • mazare din conserva,
  • 4-5 cepe de arpagic
Mod de preparare:
  • Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper.
  • Se aseaza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati.
  • Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor.
  • Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca.
  • Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercaland si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime.
  • Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.

Lasă un răspuns