Pot au feu – reteta, ingrediente si mod de preparare

0

Pot au feu

Ingrediente 8 persoane

  • piept de mânzat 2.5 kg
  • morcovi 200 g
  • ceapă 70 g
  • praz 200 g
  • țelină verde 200 g
  • ridichie albă 220 g
  • cartofi 300 g
  • dovlecei 250 g
  • castraveți murați în oțet 150 g
  • muștar 100 g
  • bouquet garni (foi de dafin cimbru, piper boabe) după gust

MOD DE PREPARARE

  • Într-o oală se fierb bucățile de carne în apă rece cu sare.
  • După ce a dat în clocot se îndepărtează spuma.
  • Adaugăm morcovi, piper boabe, bouqet garni, țelină verde și ridichie albă tăiată în bucăți.
  • Se fierbe la foc mic timp de 20 min., după care adăugăm prazul și cartofii.
  • Carnea se scoate din supă pe un platou, la fel și legumele.
  • Acestea sunt servite calde cu muștar și castraveciori murați în oțet.

 

Lasă un răspuns