Piept de porc á la Provencale

0

Piept de porc á la Provencale

INGREDIENTE 4 persoane

  • piept porc feliat 1000 g
  • bacon 200 g
  • ulei de măsline 100 ml
  • morcov 300 g
  • usturoi 6 g
  • ciuperci 200 g
  • vin alb 600 ml
  • supă de pui 600 ml
  • pătrunjel verde 10 g
  • sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • Pieptul de porc se marinează cu ulei de măsline, usturoiul și baconul tocate mărunt, vin alb, sare și piper pentru aproximativ 12 ore.
  • Separat se realizează garnitura din ciupercile curățate și tăiate sferturi, morcovii curățați și tăiați cuburi, care se sotează în ulei de măsline timp de 5 minute, după care se adaugă pieptul de porc, marinata și supa de pui.
  • Se continuă fi erberea pentru aproximativ 45 minute la foc mediu.
  • Pieptul de porc se servește cald împreună cu soté-ul de legume rezultat.

 

Lasă un răspuns