Paste fussili din orez si rosii coapte
Paste fussili din orez si rosii coapte
Ingrediente:
- 250 g fussili bio din orez brun fara gluten
- 150 g rosi cherry 3 culori
- 1 lingura fulgi de aldei
- praf de usturoi
- cimbru uscat
- sare
- piper
- ulei de masline
- cateva crengute de cimbru proaspat
Mod de preparare:
- Intr-o oala cu apa si sare se pun la fiert pastele fussili bio din orez brun fara gluten, conform instructiunilor de pe ambalaj;
- Pentru o mancare mai apetisanta folosim rosii cherry in trei culori care se gasesc in orice supermarket;
- Pe o tava punem hartie de copt si asezam rosiile colorate taiate pe jumatate;
- Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptor cat sa se coaca putin;
- Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si intoarcem fulgii de ardei pentru 1-2 minute. Se rastoarna si pastele fierte si scurse;
- Adaugam si rosiile coapte, praful de usturoi, sare si piper dupa caz;
- Amestecam sa intre aroma rosiilor coapte in paste;
- Se decoreaza cu cremgute de cimbru si se servesc calde.