Paste fussili din orez si rosii coapte

0

Paste fussili din orez si rosii coapte

Ingrediente:

  • 250 g fussili bio din orez brun fara gluten
  • 150 g rosi cherry 3 culori
  • 1 lingura fulgi de aldei
  • praf de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva crengute de cimbru proaspat

Mod de preparare:

  • Intr-o oala cu apa si sare se pun la fiert pastele fussili bio din orez brun fara gluten, conform instructiunilor de pe ambalaj;
  • Pentru o mancare mai apetisanta folosim rosii cherry in trei culori care se gasesc in orice supermarket;
  • Pe o tava punem hartie de copt si asezam rosiile colorate taiate pe jumatate;
  • Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptor cat sa se coaca putin;
  • Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si intoarcem fulgii de ardei pentru 1-2 minute. Se rastoarna si pastele fierte si scurse;
  • Adaugam si rosiile coapte, praful de usturoi, sare si piper dupa caz;
  • Amestecam sa intre aroma rosiilor coapte in paste;
  • Se decoreaza cu cremgute de cimbru si se servesc calde.

Lasă un răspuns