Paste cu sos de branza – fara gluten

0

Paste cu sos de branza – fara gluten

Ingrediente:

  • 250 g fusilli fara gluten
  • 200 ml smantana lichida pentru gatit cu minimum 30% grasime
  • 30g unt
  • 100g branza Camembert, taiata bucati mici
  • 100g branza telemea, rasa
  • 200g cascaval ras (puteti combina cascaval normal cu cascaval afumat)
  • sare
  • piper
  • 1/4 lingurita nucsoara

Mod de preparare:

  • Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, timp de 9 minute (in apa clocotita, in care ai adaugat si sare);
  • Intr-o tigaie, topeste untul si adauga smantana lichida treptat. Amesteca continuu. Da focul mic (la minimum) si adauga toate tipurile de branza si cascaval;
  • Amesteca bine pana cand branzeturile se incorporeaza. Gusta din sos si adauga sare doar daca e nevoie;
  • Adauga piper proaspat rasnit si 1/4 de lingurita de nucsoara. Amesteca continuu pana cand compozitia ta este omogena;
  • Adauga in tigaie pastele (foarte bine scurse) si amesteca-le cu sosul. Opreste focul;
  • Pune pastele pe farfurie, rasneste piper proaspat deasupra si, daca vrei, putin parmezan.

Lasă un răspuns