Paste cu somon – fara gluten
Paste cu somon – fara gluten
Ingrediente:
- 200 g fusili fara gluten
- 1 lingura unt
- 1 ceapa mica, tocata
- 100g somon afumat
- 100g smantana pentru frisca
- 100g crema de branza (sau branza cu ardei iute)
- 1/4 cana mazare congelata
- Sare si piper dupa gust
- Parmesan
Mod de preparare:
- Fierbeti pastele in apa usor sarata pana devin al dente;
- Incalziti untul intr-o tigaie si adaugati ceapa tocata;
- Sotati 1-2 minute pana se inmoaie;
- Adaugati somonul si tineti pe foc pana somonul se rupe fasii;
- Adugati smantana, branza si mazarea si asezonati cu sare si piper;
- Dati in clocot si fierbeti la foc mic cateva minute pana obtineti un sos gros, cremos;
- Adaugati pastele si serviti cu Parmesan din plin.