Paste cu somon – fara gluten

0

Paste cu somon – fara gluten

Ingrediente:

  • 200 g fusili fara gluten
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 100g somon afumat
  • 100g smantana pentru frisca
  • 100g crema de branza (sau branza cu ardei iute)
  • 1/4 cana mazare congelata
  • Sare si piper dupa gust
  • Parmesan

 

Mod de preparare:

  • Fierbeti pastele in apa usor sarata pana devin al dente;
  • Incalziti untul intr-o tigaie si adaugati ceapa tocata;
  • Sotati 1-2 minute pana se inmoaie;
  • Adaugati somonul si tineti pe foc pana somonul se rupe fasii;
  • Adugati smantana, branza si mazarea si asezonati cu sare si piper;
  • Dati in clocot si fierbeti la foc mic cateva minute pana obtineti un sos gros, cremos;
  • Adaugati pastele si serviti cu Parmesan din plin.

Lasă un răspuns