Luna plină – IUBIRE FĂRĂ CONDIȚIONARE ȘI IERTARE PLINĂ DE UITARE.

4

 

 

    Luna plină reprezintă perioada de apogeu a influenţei Lunii asupra planetei noastre. Este acel moment în care fluxul ajunge la maxim, creşte receptivitatea, iar sensibiliatea tuturor organismele vii este amplificată. Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

 

LUNA PLINA din 9 IUNIE 2017, ORA 16:10, ORA ROMANIEI – “ UN JUDECATOR COSMIC

– Acum trebuie sa platiti sau sa primiti!”

 

    Iisus a spus: “Înainte de apusul soarelui te vei împăca cu fratele tău”.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să întârziem pentru a repara răul făcut altora.

 • Dar soarele care apune simbolizeaza deopotriva si sfarsitul vietii, moartea. Deci, nu trebuie sa asteptati sa va aflati in lumea de dincolo pentru a va gandi sa va reparati crimele sau legile pe care le-ati incalcat, caci justitia, adica karma, intra in actiune si trebuie sa platiti pana la ultimul ban.

 • Majoritatea oamenilor nu stiu cum actioneaza legile karmice: ei isi amesteca propriile sentimente, povestesc orice le trece prin minte: dar intr-o buna zi, karma le suna la usa si le spune: “Haideti, acum trebuie sa platiti!”.

  • Trebuie deci sa reparati imediat cuvintele negative, fara sa asteptati ziua de maine, pentru ca vorbele zboara instantaneu: ele sunt o forta, o putere care parcurge spatiul si care actioneaza. Dar voi trebuie sa stiti, cel putin, ca exista o putere care actioneaza mai mult decat cuvantul, este gandul; si daca va puneti imediat la lucru prin intermediul gandului, veti putea prinde din urma cateva cuvinte nefericite.

  • Este greu, bineinteles, pentru ca gândul și cuvantul țin de doua regiuni diferite.

         – Cuvantul apartine planului fizic, este o vibratie, un curent de aer;

        – în timp ce gândul apartine deja domeniului eteric. 

   Va trebui sa fiti foarte rapizi si gandul vostru va trebui sa fie foarte intens, altfel ordinul executiei va fi dat, victima va fi decapitata (simbolic vorbind), si veti fi responsabili de toate pagubele pe care le-ati cauzat.”

   Omraam Mikhael Aivanhov-Puritatea în cuvant

    Luna Plina din 9 iunie, in Sagetator, ne judeca modul in care gandim, vorbim, credinta, valoarea, amintindu-ne intr-un mod destul de dur ca platile karmice implica tot timpul cuvintele noastre, gandurile noastre, egoismul, lacomia, manipularea celorlalti.

    – acum culegem roadele a ceea ce am propagat prin  “Eu doresc ceea ce ai!” sau “ eu inteleg ceea ce am “. Puritatea motivului ( bani, afaceri, viata intima, parteneri de afaceri, gandire, iubire) este analizata de aceasta lunatie.

 • Idealul Lunii in Sagetator este de a comunica cu intelegere, compasiune si bucurie, orice cuvant rostit are un sens, are o vibratie, noi suntem responsabili daca dam cuvantului intelepciune sau il transformam in “sageata de foc”. Important este sa ne folosim de calitatile Sagetatorului, adica sa invitam optimismul, entuziasmul sa ne fie alături in aceste zile turbulente si sa ne bazam pe credinta, ca totul se intampla cu un motiv indiferent cat de dureros sau de greu poate fi.

Vă reamintim că, în opinia astrologilor:

         Semnul Gemeni se bazeaza pe comunicare, invatamant, schimb de informatii, vorbe multe si marunte, se uita doar in jurul lui, nesiguranta, este eternul adolescent care nu vrea sa depaseasca un anumit nivel si sa se maturizeze. Entuziasmul este efemer datorat proiectelor neterminate, lipsei atentiei, idei care plictisesc peste noapte, zboara dar se teme de aterizare, nu vrea sa fie legat, inghitit de banalitate.

      Sagetatorul isi urmeaza propria intuitie si indrumare interioara, tinde sa fie optimist, aventuros, cordial dar devine un adversar puternic daca ii sunt contestate convingerile personale, politice, religioase. Ei lupta mereu pentru pastrarea culturii, istoriei, legilor fie facute de om, fie cosmice. Se iau foarte in serios atat pe ei cat si scopurile lor, chiar daca pot fi uneori si capricii smintite.

     – Din cele mai vechi timpuri, Sagetatorul a fost reprezentat de un Centaur, jumatate animal, jumatate om. Partea de cal a Centaurului reprezinta latura materiala a omului ce nu poate sa se detaseze total de animalitate. Partea de om a Centaurului corespunde aspiratiilor spirituale, incepe sa auda vocea sufletului ce-i permite sa inteleaga ca exista ceva dincolo de natura lui animalica, ca exista ceva dincolo de ambitia lui personala, ca exista ceva dincolo de interesul personal. Acuma, simbolul Sagetatorului este sageata, ce arata ca prin gandirea lui, omul se poate inalta tot mai mult, gandurile elevate tin sageata la inaltime in timp ce gandurile negative ne leaga si mai mult de pamant.


Aceasta energie faciliteaza extinderea limitelor, perspectivelor, cunostintelor noastre despre viata, ne ajuta sa intelegem ca trebuie sa ne traim viata in acord cu legile si principiile universale. Focul semnului Sagetator este legat de focul spiritual al sufletului, de intelepciunea eterna si divina a subcontientului de care trebuie sa invam sa ne folosim.

       Aerul Gemenilor hraneste focul Sagetatorilor dar prea mult aer poate transforma focul in indendiu, in consecinta, aspectul de opozitie are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri. Sagetatorul si Gemenii sunt doua semne care vorbesc despre natura mentala a oamenilor, mintea mare trebuie sa lucreze cu mintea mica, altfel apar dezechilibre. Aici, ideile nobile ( Sagetator) sunt frumoase dar ele trebuie sa devina parte din realitatea zilnica( Gemeni). Ambele semne se pot risipi in mai multe directii iar aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru.
     Cand aceste doua semne nu coopereaza bine, vom asista la o multime de vorbe frumoase dar care nu construiesc nimic. Atunci cand aceste doua semne resusesc sa se echilibreze, cuvintele devin “ file de poveste”.

      Cu o Luna Plina in Sagetator luminata de Soarele in Gemeni, culegem roadele propriilor noastre fapte, cuvinte, cunostinte, informatii, filosofii, credinte, culturi.

       Daca Soarele este conectat la scopul sufletului nostru, Luna este conectata la personalitatea noastra, forma umana si este vehicolul scopului sufletului nostru, acuma putem vedea daca ideile noastre spirituale, filosofice, politice, comunitare, juridice, fac bine prin adevarul propagat sau a fost ceva trucat (Gemeni). Intr-un fel, aspectul de opozitie spune acelasi lucru dar in feluri diferite iar pentru a putea armoniza, integra informatiile, trebuie sa invatam arta compromisului, sa tinem seama si de celalalt. Intr-o relatie, fiecare poate avea puncte total diferite la o problema iar fara compromisul necesar, apare lupta. Suntem atat de diferiti, stim ce este bine si rau pentru noi dar trebuie sa respectam si modul celuilalt de a vedea binele si raul. Fiecare dintre noi are un punct de vedere, o gandire proprie, un mod de a-si prezenta crezurile, informatiile, de a-si urma idealurile. Este aproape imposibil sa spunem celuilalt ce este potrivit pentru el, cum trebuie sa gandeasca, suntem construiti din energii diferite si tot ceea ce putem face este sa ne schimbam pe noi insine, sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt cu adevarul lor, cu ideea lor de dreptate, bine si rau. Intr-un fel, o Luna Plina poate fi privita ca o lege a karmei care functioneaza neintrerupt, daca ai barfit, mintit, inselat, vei fi barfit, mintit, inselat, primim ceea ce dam, este o lege universala aplicata tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege.

Si cred ca a venit timpul sa constientizam acest lucru, sa incepem sa fim profesorii gandurilor noastre, cuvintelor noastre, sa propagam binele prin tot ceea ce gandim si vorbim, este un prim pas catre armonizare, pace in suflet.

 

     Acest moment de Luna Plina poate face lumina in tot ceea ce nu am dezvoltat corespunzator, in tot ceea ce ne-a condus la o anumita confuzie in planul gandirii, al ideilor, al idealurilor, in domeniul religios, filosofic, politic, esoteric.

     La acest moment, putem sa ne dam seama daca ideile noastre, cunostintele noastre pot fi puse in practica pentru binele evolutiei noastre, acest lucru il putem face prin utilizarea intr-un mod egal a mentalului si intuitiei, a logicii si intelepciunii. Este un timp in care ideile, gandurile, mediul apropiat, relatia cu fratii, vecinii, cu un grup, strainii, strainatatea, studiile inalte, societatea in care traim, sunt testate iar adesea, acest test poate sa se manifeste in forme imprevizibile cum nu ne-am fi asteptat niciodata. Realitatea vazuta de noi este distrusa iar gradul de dezamagire poate induce o stare de devastare emotionala absoluta. De fapt acest aspect astrologic ne poate ajuta sa scapam de tot ce este vechi si nefolositor in modul nostru de a ne comunica trairile, ideile, cum convietuim cu ceilalti, cum facem schimbul de informatii, ce crezuri avem. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii.

   – In esenta, pasiunea, obsesia materialista sunt canalizate in scopuri constructive sau distructive iar entitatile lunare ne atentioneaza destul de dur in aceasta perioada. Aceasta Luna Plina in Sagetator ofera o noua intelegere a unor crize relationale. Suntem ajutati sa privim dincolo de convingerile noastre vechi, sa descoperim ceva nou despre noi si univers. Cum simbolul Sagetatorului este Sageata, ajutorul, ghidarea noastra este acolo sus in cer. 

Sursa: adriana-astro.com

 

luna plina 9

 • Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM. Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

 

 

4 Comentarii
 1. Mariana Soponaru spune
 2. Mariana Soponaru spune
 3. Lica Moisa spune

  Draga mea.
  Tare mi-as dori sa se intimple ce a spus I sus

 4. Ştefan Siteanu spune

  Nu am frate,deci nu trebuie să mă împac cu nimeni. Isus avea mulţi fraţi şi se certau des pt că fiecare avea câte un desen animat preferat . Având un singur televizor ,vă daţi seama ce ieşea.

Lasă un răspuns