Lună Plină- Daruri sau lecţii de învăţat

1

  In ziua de 7 august 2017, ora 21:10, se formeaza o Eclipsa de Luna in Varsator, iar evenimentele sortite, karmice, nu pot fi evitate. Luna se disipa la Nodul Sud Lunar, obisnuinta se stabileste la polul sud prin automatism si repetitie, arata munca care a fost facuta, realizarea binecunoscuta, rutina dusa deja prin timp, greselile comise, echilibrarile karmice.

 

   Fenomenul poate fi observat şi din România, momentul maxim fiind la ora 21.20 , este un moment foarte bun de analiză personală.

 

 • Astfel Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care trebuie sa facem anumite compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate.

   Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata noastra. Eclipsele maturizeaza prin bine sau prin rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului nostru, ne pot rasplati dar si pedepsi.

 • O Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce binecuvanteaza prin daruri sau constringe prin fel de fel de intorsaturi sortite.

 • Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

  – Deoarece Nodurile Lunare se formeaza ca puncte de intersectie a doua cai, ele reprezinta modul in care viata noastra personala se intersecteaza cu cei din jurul nostru, cu lumea in care traim, cu trecutul si viitorul nostru. De aceea, o Eclipsa are o influenta deosebita asupra relatiilor, loc de munca, sanatate, bani, familie,tara, radacini. 

 • Fiecare dintre noi se crede cel mai bun, fara pacate dar nu trebuie sa uitam ca suntem oameni iar sufletul odata imbracat in haina pamantului este supus greselilor. 

 • Ceea ce descoperim acuma despre noi insine sau despre ceilalalti poate fi greu de acceptat, chiar socant dar cu siguranta aceasta Eclipsa nu scrie drama lui Motoc, nu striga “Capul lui Motoc vrem“ ci ofera ocazii multiple pentru a pune punct unor relatii care ne tin pe loc si sa ne dezvoltam in alte directii, alte grupuri, prieteni, internet, astrologie.

 • Daca suntem dispusi sa acceptam ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, daca suntem dispusi sa cautam in oameni mai mai mult calitatile lor decat defectele lor, atunci eclipsa lunara ne trimite o cerere de prietenie

    De asemenea, în timpul unei Eclipse, suntem “in intuneric” si confuzia face parte din jocul astral dar noile informatii privind o situatie de viata care ne blocheaza, sunt daruri cosmice pretioase, sunt oportunitati de a privi viata dintr-o perspectiva cu totul noua. “Sunt calm si perfect echiibrat” este mesajul prietenos al acestei eclipse, doar asa ramanem deschisi noilor informatii care vin spre noi.

 • Eclipsele furnizeaza din plin cel mai bun combustibil pentru a face schimbarile necesare vindecarii si evolutiei noastre iar locul din diagrama natala care gazduieste acest moment astral arata domeniul de viata care necesita atentie, curatenie, noi directii.

Luna plina 2

      Eclipsa de Luna in Varsator – amplifica realizarile in familie, in cariera, ambitii profesionale, dorinta de a proteja si de a fi utili persoanelor iubite.

  –  arata o impletire armonioasa a celor doua energii, cand viata aduce provocari,  acest aspect favorabil reduce povara iar cand lucrurile merg bine, acest aspect pastreaza lucrurile asa cum sunt.

   – Din punct de vedere fizic, acest aspect ofera oportunitati pentru imbunatatirea starii de sanatate.

 • Optimismul, speranta, oportunitatile acestui moment ne pot apropia de idealurile noastre sau ne pot ajuta sa eliminam persoanele, partenerii, prietenii, dusmanii care ne fac rau.

 • Cu acest aspect exista o preocupare pentru etica si moralitate iar dorinta de a-i ajuta pe ceilalti mai putin norocosi devine puternica.

 • Este un aspect ce ajuta la clarificarea neintelegerilor, aduce beneficii prin femei, negocieri si contracte cu strainii,calatorii, industrie alimentare, sanatate, agricultura. 

 • Se sporesc increderea, curajul, nerabdarea, spiritul competitiv si energia creativa. Intr-un fel, acest aspect este asociat cu protectia divina in situatiile dificile, in activitatile de grup, la locul de munca, in examinarea scopurilor si idealurilor noastre, straini, strainatate, studii inalte, calatorii, cariera.

    

    

   Cuvantul cheie al unei eclipse de Luna  este “criza “,  vorbim de o energie ce poate accentua un domeniu din viata noastra iar daca aceasta eclipsa face un aspect cu o planeta in harta natala atunci se poate vorbi de un punct de tranzitie in viata, o trecere de la o faza de viata la alta, nimic dupa eclipsa nu mai poate fi la fel ca inainte. O eclipsa deschide o usa a destinului iar evenimentele (oamenii) aduse de eclipsa sunt karmice, predestinate  aratand ca schimbarera este necesara.

 

    IMG_9270

    Aceasta Eclipsa de Luna in Varsator are o influenta deosebita asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion, in special cei nascuti in intervalele 5-14 august, februarie, mai, noiembrie.

     Aceasta energie karmica poare rasplati in diferite moduri, chiar si un adevar dureros poate sta la baza unei schimbari importante in evolutia sufletului nostru. Uneori, schimbarea brusca provocata de o Eclipsa ne elibereaza de modele invechite, comportamente si relatii intretinute de lene, de frica, un loc de munca inadecvat menirii noastre. Eclipsele sunt imprevizibile, au ceva uranian in ele, nu te intreaba daca vrei schimbarea ci esti fortat sa o faci, cu cat ne opunem schimbarii cu atat viata noastra devine mai grea. Este o lupta intre obisnuinta si ceva nou care sperie adesea dar care are un potential imens. Fiti sinceri cu voi, cu ceea ce vrea sufletul vostru iar Varsatorul va revarsa “curentii rapizi de energie” ai unei directii noi.

     Luna plina 1Urmeaza o perioada în care se cere de la noi revizuirea adevarurilor si viziunilor recente cu noi modalitati de comunicare cu ceilalti, sa invatam arta de a fi flexibili si adaptabili, sa nu judecam prea aspru oamenii, faptele lor ci sa intelegem ce conteaza cel mai mult in viata noastra, sa fim oameni in adevaratul sens al cuvantului.

 • A gresi este omeneste dar cand repeti aceeasi greseala, atunci este o problema iar configuratia noastra astrala tocmai asta evidentiaza, repetarea unui model ce tine de comunicarea cu cei din familie , cu cei de la locul de munca, cu modul de a fi altruisti, intelegatori cu copii altora, cu prietenii nostri, cu cei din comunitatea in care traim.

 • Totul tine de comunicare, intelegere, toleranta, gandire, compasiune, umanitarism, odata acestea invatate, se deschid noi perspective de viata. Fii om, omule, aminteste-ti sa fii om, sa gandesti si sa propagi doar binele.

      Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator.

 

Cu drag,

1 Comentariu
 1. Adrian Nerciu spune

  Mă binecuvântează şi pe mine?

Lasă un răspuns