LUNA NOUĂ din 25 Mai 2017(ora 22:45) -Trăieşti ceea ce provoci/Primeşti ceea ce oferi.

2

 

Trăieşti ceea ce provoci. Primeşti ceea ce oferi.

Ceea ce oferi, reflectă conştiinţa în care trăieşti.

 • Ceea ce eşti în interior se reflectă cu acurateţe în exterior. Felul în care trăieşti, circumstanţele care se tot repetă în viaţa ta, le atragi pe baza a ceea ce emani – aceasta este legea rezonanţei.

 

Luna Noua din data de 25 MAI 2017, ora 22:45

 

luna-noua-1-oct-6

     Luna Noua este un simbol al inceputurilor. Acesta este un moment bun pentru a contempla adevaratul motiv al vietii aici pe pamant, care este scopul nostru si ce trebuie sa realizam, care sunt aspiratiile spirituale. Aceste intrebari pot primi raspuns in aceste zile

 • Aceste “inceputuri” sunt legate de decizii cruciale, avem posibilitatea sa cantarim anumite situatii de viata si sa decidem in ce directie trebuie sa mergem in continuare.

 • Aceasta Luna Noua ne intreaba: Ce vrem, ce relatii vrem, cum putem aduce armonia in relatiile noastre, ce trebuie sa eliminam din viata noastra pentru a ne echilibra sufletul.

 • În această perioada incepem sa cantarim sufletul,  oamenii, trecutul, relatiile, gandurile noastre, valoarea acestora. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, este un timp în care se foloseste de verbul “ a echilibra” pentru a stabili reguli si legi.

luna-noua-1-oct-2016       Luna Noua din 25 mai are o influenta deosebita asupra mentalului nostru, ne ajuta sa stabilim anumite limite, sa examinam cu atentie modul in care lucram cu informatiile, cum le folosim, cum le lasam sa ne afecteze viata.

     – În luna mai, luna noua este în semnul Gemenilor, iar abilitatea noastra de a ne folosi de idei, de ganduri dar si de a invata sunt maxime.

   – Activitatea semnului gemeni este intens mentala, unii isi obosesc mintea creand si gandind, altii repeta si utilizeaza ideile altora. Aceasta luna noua trezeste si pune in valoare curiozitatea mentala dar este asa de frenetica in expresia ei incat arareori poate fi disciplinata sa reprezinte vreo valoarea practica.

 • Agitatia sterila si dezordonata, implicarea in mai multe activitati deodata care nu-si pot atinge telul, abilitatea si adaptabilitatea, dibacia dar nestatornicia, gata pentru servicii de orice fel, spiritul fin patrunzator, iarba este tot timpul mai verde in cealalta parte, iata ce ne ofera in aceste zile aceasta lunatie. Din punct de vedere sentimental, obiectivele sunt des schimbate atat de barbati cat si de femeie.

 • Poarta prin care se strecoara afectiunea este pretuirea intelectuala si sufleteasca, mai mult decat erotismul. Sub influenta vibratiilor rapide ale lui Mercur, aceasta nunta cosmica este asemeni naturii framantate din perioada lunii mai, multa agitatie, neastampar si neliniste, intotdeauna avida de ceva nou, fie in bine, fie in rau. Niciodata repaus, spune aceasta lunatie.

 • Aceasta Luna Noua ne ajuta sa lucram la teama de schimbare, la invingerea ei.

 

   – Deci semnul Gemeni, gazda acestei lunatii noi este totul despre mintea noastra, despre magia cuvantului, despre binele si raul construit prin gand si cuvant. O cale noua se deschide prin comunicare, scris, cuvant, calatorii, rude, iubire, copii, creativitate personala. A invata sa comunicam, sa gandim intr-un mod nou, este cerinta acestei lunatii.

.” Ganduri, sentimente, stari si emotii, toate produc impresii puternice asupra fetei, reflectandu-se pe ea la fel ca reclamele afisate pe ziduri. Gandurile de ingijorare sau de frica sunt forte de temut care exista in launtrul fiintei noastre. Ele otravesc insesi sursele vietii si distrug armonia, eficienta pe termen lung, vitalitatea si vigoarea. In timp ce gandurile opuse de bucurie, buna dispozitie si curaj – vindeca, mangaie, alina iritarea si sporesc enorm eficienta fiintei prin multiplicarea puterilor mentale. De aceea, nu va pierdeti niciodata buna dispozitie. Zambiti si radeti tot timpul.” Yogananda  Sursa: adriana-astro.com

2 Comentarii
 1. Aura Betty spune
 2. Gheorghe Lefter spune

  Adevarat

Lasă un răspuns