Limba de porc cu sos picant

0

Limba de porc cu sos picant

INGREDIENTE 4 persoane

  • limbă de porc 800 g
  • vin alb 80 ml
  • demi glace 200 ml
  • pastă de tomate 40 g
  • oțet 40ml
  • pătrunjel verde 1 legatură
  • hasmațuchi 2 g
  • ceapă 40 g
  • castraveți murați 10 g
  • chilli 1 g
  • tarhon 2 g
  • sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • Limba de porc se fierbe în supă de legume.
  • Separat realizăm sosul picant astfel: sotăm ceapa cu ulei, deglasam cu vin alb și oțet, adăugăm chilli, reducem, adăugăm demiglace de vită, după care fierbem 10 minute.
  • La final se adaugă pasta de tomate, garnitura de castraveciori murați tocați, hasmațuchi, tarhon și pătrunjel tocat.
  • Limba fiartă se servește caldă cu sos și garnitură de piure de legume.

Lasă un răspuns