Keanu Reeves – mesajul care a uimit lumea

3

   Keanu Reeves, actorul care a devenit celebru prin seria de filme Matrix, a uimit lumea  prin declaratia sa:

” Nu pot deveni o parte a lumii, în care soții își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, punând în vizor lucrurile care ar trebui să fie prețuite. O lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate și te poți încrede în oameni doar numai atunci când spun” Promit!”.O lume în care femeile nu își doresc copii, iar bărbații nu își doresc o familie.

   În care fraierii se consideră de succes stând la volanul unui automobil care aparține tătălui său și oricine are un pic de influență încearcă să îți demonstreze că ești un nimeni. În care oamenii pretind cu ipocrizie credința în Dumnezeu, stând cu sticla de alcool în mână, fără a fi cât de puțin devotați religiei lor. În lumea în care conceptul geloziei este rușinos, iar modestia este un dezavantaj.

   În care oamenii au uitat despre iubire, căutând doar cea mai bună opțiune. O lume în care oamenii aruncă toți banii pentru a-și repara mașina la prima zgârietură, fără a economisi nici bani, nici timp, iar singuri arată atât de patetic, încât doar mașina lor scumpă mai poate să ascundă această realitate.

   În care tinerii cheltuie pe băutură banii părinților, în cluburi de noapte, strâmbându-se sub efectul unor sunete primitive, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

  În care femeiile și bărbații demult nu se mai deosebesc și toate astea la un loc se numește ”libertatea de alegere”, dar cei care aleg o cale diferită automat sunt niște înapoiați și despoți.

   Aleg calea mea și păcat că nu am găsit aceeași înțelegere în oamenii la care cel mai mult am sperat … “

  Keanu Reeves este printre puținii actori care vrea să afle numele oamenilor cu care lucrează, pe care îi salută și cu care are și discuții, fiind considerat cel mai cumsecade și drăguț om de la Hollywood.

3 Comentarii
  1. Nicolas Neagu spune

    Cat de bine le spui!

  2. Nelu Drughinel spune
  3. Carmen Elena Voica spune

    Adevărat din păcate așa este

Lasă un răspuns