Gulas de vita unguresc – reteta, ingrediente si mod de preparare

0

Gulas de vita unguresc

Ingrediente 5 persoane

  • gulaș de mânzat 1 kg
  • ceapă 60 g
  • ardei grași 60 g
  • boia de ardei 20 g
  • făină 20 g
  • pastă de tomate 25 g
  • usturoi 3 g
  • ulei pentru prăjit 40 g
  • supă de vită 500 ml
  • smântână 100 ml
  • sare după gust
  • semințe de chimen 2 g

MOD DE PREPARARE

  • Se încinge uleiul și se pune carnea la prăjit.
  • După ce carnea se colorează se adaugă ceapa, ardeii tăiați mărunt, pasta de roșii, boiaua de ardei, usturoi, semințe de chimen și făina.
  • Se sotează toate, dupa care se adaugă supa fierbinte, sare după gust și se lasă să fiarbă acoperit circa o oră.
  • La sfârșit se servește cu smântână.

Lasă un răspuns