Disclaimer

Indicații pentru Comunitatea Spirituala

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări cu privire la site-ul nostru vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail la comspir@gmail.com.

Disclaimere pentru Comunitatea Spirituala

Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu bună-credință și numai cu caracter informativ general. Comunitatea Spirituala nu acorda o garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și corectitudinea acestor informații. Orice acțiune pe care o luați din informațiile pe care le găsiți pe acest site (Comunitatea Spirituala), este strict pe propriul risc. Comunitatea Spirituala nu va fi răspunzătoare pentru eventualele pierderi și / sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

Din site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri urmând hyperlink-uri către aceste site-uri externe. In timp ce noi ne straduim sa oferi doar linkuri de calitate catre site-uri utile și etice, nu avem nici un control asupra conținutului și natura acestor site-uri. Aceste link-uri către alte site-uri nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul se pot modifica fără notificare prealabilă și pot să apară înainte de a avea posibilitatea de a elimina o legătură care ar fi putut merge „rău”.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, de asemenea, atunci când părăsiti site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate diferite și termeni care sunt dincolo de controlul nostru. Asigurați-vă că verificati politicile de confidențialitate ale acestor site-uri precum și „Termenii serviciului” lor înainte de a va angaja în orice afacere sau preluare de orice informație.

Consimţământ
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu disclaimer nostru și cu termenii săi.

Actualizare

Orice actualizari sau modificari la acest document vor fi postate în mod vizibil aici.