Curry indian

0

Curry indian

INGREDIENTE 4 persoane

  • pulpă de porc dezosată degresată 840 g
  • ceapă 60 g
  • roșii 80 g
  • ardei gras 40 g
  • ananas din conservă 120 g
  • usturoi 3-4 căței
  • ghimbir 10 g
  • ulei 40 ml
  • curry, sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • Carnea se taie în cuburi de 2-3 cm.
  • Ceapa și usturoiul tocat se călesc în ulei, se adaugă carnea și se sotează în continuare.
  • Roșiile tăiate cuburi, opărite și decojite se adaugă peste carne.
  • Ardeiul curățat și fără semințe, tăiat julienne, se adaugă și el peste carne.
  • Se condimentează cu sare și piper, se acoperă vasul și se lasă la foc mic.
  • După 10 minute se adaugă ananasul rondele o parte și o parte cuburi.
  • Se fierb înăbușit timp de 45 minute, după care adăugăm ghimbirul tăiat mărunt, praful de curry și se mai continuă fi erberea pentru încă 10 minute.
  • Preparatul se servește cald cu garnitură de orez.

Lasă un răspuns