Coordonatele Feng Shui pentru anul 2017. Misterul stelelor zburătoare – cum să le folosim în beneficiul nostru.

0

Previziunile Feng Shui pentru anul 2017

 

   Chiar daca Anul Nou Chinezesc incepe pe 28 ianuarie 2017 si este patronat de Cocosul de Foc influentele incep sa apara imediat dupa solstitiul de iarna din 21 decembrie 2016.

anul nou chinezesc 3

    In chartul anului avem toate cele cinci elemente (foc, pamant, metal, apa si lemn) care arata ca va fi un an cat de cat echilibrat cu exceptii in lunile de pamant: ianuarie, aprilie, iulie si octombrie, cand este posibil sa avem parte de conflicte, tsunami, cutremure, incendii si ca in 2006 (ultimul an de Cocos) – gripa aviara.

 • Cele mai bune luni din an vor fi lunile de vara (mai, iunie si iulie), in care vor domni armonia, prosperitatea – in special in luna iunie si puterea celor care nu asteapta sa le pice norocul din cer caci se stie ca animalul anului – Cocosul cere sa fim muncitori, sa actionam, sa fim echilibrati si fara teama dar mai ales ni se cere sa gandim pozitiv. Concentrarea, planificarea si buna organizare ne ajuta sa facem posibile implinirea actiunilor pe care le initiem caci dispunem de un mare potential interior care ne va aduce satisfactii si angajamente pe termen lung.

     Pentru a realiza o previziune cat mai precisa se folosesc formulele Scolii Stelelor Zburatoare care ne da informatii despre cum circula energiile in toate sectoarele casei, biroului, cum ne influenteaza, cum sa activam si sa sustinem energiile pozitive si cum sa diminuam, anihilam energiile negative precum si remediile aferente fiecarui sector al spatiului.

Cum se aplica formula stelelor zburatoare:

– faceti rost de planul casei (releveul) sau faceti-l de mana incercand sa respectati proportiile

– impartiti planul in noua patrate (ca la jocul X si 0)

– cu ajutorul unei busole de calitate notati in fiecare patrat punctul cardinal corespunzator

– suprapuneti diagrama Stelelor Zburatoare peste planul casei, biroului cu mare atentie in asa fel incat punctul cardinal de pe schita sa se suprapuna cu cel din diagrama (Nord peste Nord,Est peste Est s.a.m.d.)

– notati in fiecare patrat cifra corespunzatoare punctului cardinal astfel: centru-1; NV-2; V-3; NE-4; S-5; N-6; SV-7; E-8 si SE-9 determinand astfel diagrama cu stelele anului 2017 cu inceputul pe 28 ianuarie. 

       Cele mai importante camere sunt dormitorul, intrarea in casa, biroul, sufrageria, camera copiilor (multi pozitioneaza camera copilului pe cea mai buna energie dar trebuie sa se tina cont de faptul ca parintii trebuie sa ocupe sectorul cu cea mai buna energie ca sa poata sa-i sustina pe copii si sa-i ajute in caz de nevoie).

 • Daca dormitorul matrimonial/ biroul se afla pe un sector cu o energie nefavorabila (cazuri dese) nu trebuie sa ne panicam ci sa gasim solutii cum ar fi: schimbarea camerei cu una care are energii favorabile iar daca nu se poate atunci se vor amplasa remedii Feng Shui (in dormitor se pun remedii doar de sanatate si dragoste).

 • Daca un sector lipseste (se intalneste la formele neregulate ale caselor) si mai este reprezentat de o stea buna sau pica in baie, debara, hol intunecat sau in bucatarie se pun remedii pentru acel sector in directia sectorului lipsa din sufragerie.

       Cele mai importante remedii se pun prin culori (pereti,drapaje,accesorii) iar daca culoarea necesara nu va este pe plac sau nu se potriveste atunci se recurge la culoarea elementului care produce dupa cum urmeaza in:

 • Ciclul Nasterii: Focul produce Pamant; pamantul-Metal; Metalul-Apa; Apa-Lemn si Lemnul-Foc.

 • Unde avem energii proaste: 2, 3, 5, si 7 le slabim, anihilam, reducem intensitatea luminii in acele spatii imbunatatim prin remedii, iar

 • unde avem energii bune: 8, 9, 1 si 6 le sustinem, le potențăm tot prin remedii.

 

Descrierea stelelor zburătoare

 

 

9 – STEAUA PROSPERITATII  VIITOARE  IN  SUDEST

Aceasta este o zonă bună, dacă doriți să începeți ceva nou sau o noua cariera, deoarece energiile prezente în acest sector favorizează noi începuturi. Dupa Est, acest domeniu este considerat al doilea sector al prosperității. Sud-Est este, prin urmare, o zonă ideală a utiliza pentru a va îmbunătăți veniturile, mai ales pentru a ocupa o poziție nouă. Puneti  Apă Yang (apă în mișcare) în acest domeniu pentru a-l activa. Puteti pune aici o fantana de apa cu bambus. Folositi sabia cu 9 inele si placa cu 9 dragoni.

 • Daca in acest sector locuiesc fetele necasatorite pot avea sansa casatoriei anul acesta caci sunt favorizate. Aceasta stea va ajuta sa incepeti lucruri noi si sa terminati ce ati inceput de mult dar nu incheiaseti chiar daca mai aveati foarte putin de lucru la acel proiect. Dupa steaua 8 este urmatoare care aduce prosperitate, succes, faima si recunoastere mai ales Dragonilor si Serpilor. Remediul cel mai folositor este un steag atarnat in acest sector sau amuleta cu steaguri.

5 – STEAUA GHINIONULUI  IN SUD

Sudul este cea mai periculoasa zona din casa voastra, deoarece este ocupat de steaua 5 galben. Ar trebui să fie evitate aici toate activitățile semnificative sau chiar, dacă este posibil, evitata orice activitate! În cazul în care acest lucru nu este posibil, asigurați-vă a pacifica energiile negative ale acestei zone, prin plasarea elementelor de metal sau un remediu cu apa sarata. Eliminati orice energie de foc și evitati renovarile in această parte de casă, deoarece aduc riscul de a atrage ghinion, boli, procese și pierderi de bani. Plasati aici pagoda celor 5 elemente.

 • nu faceti galagie mare in acest sector. Persoanele care au mult Foc in chart – trebuie sa aduca apa in acest sector, dar nu fantana cu apa ci apa prin culoarea accesoriilor (albastru, negru) si remediile aferente. Nativilor Cai nu li se recomanda sa se opereze daca nu este neaparat nevoie in acest an iar daca mai sunt si bolnavi cu inima sa evite sa-si puna dormitorul in acest sector. Incercam sa nu folosim culorile Focului (rosu, roz, mov, grena) si ale Pamantului (portocaliu, galben, maro), nu aprindem lumanari si folosim intensitate mai mica a luminii in acest sector. Avem nevoie de culorile Apei (negru, albastru) si ale Lemnului (verde). In caz ca usa de la intrare pica pe Sud se recomanda sa puneti remedii ca: pagoda celor cinci elemente, placa de protectie a casei, dorja dubla si un vas cu apa pe care s-o inlocuiti la cateva zile. Remedierea se face in primul rand in camera de zi, in Sudul acesteia. Evitati orice fel de activitati in acest sector ca sa nu inceapa certuri si conflicte fara motiv sau din nimicuri.

7- STEAUA JAFURILOR  IN  SUDVEST

Steaua 7, care se află în sud-vest, în 2017 poate aduce emoții volatile și, prin extensie, provoacă dispute, violență și calomnie. Cuplurile care folosesc acest domeniu se pot aștepta la dezacorduri regulate și certuri. Rețineți că, în cazul în care se află aici ușa casei, puteti fi mai sensibili la furt și pierderi. Mai mult decât atât, steaua 7 poate însemna o concurență nesănătoasă și o rivalitate în cariera voastra.

 • Aceasta stea mai poate aduce si instabilitate emotionala, cheltuieli neprevazute, furturi, tensiuni cu cei dragi daca usa de la intrare este pozitionata pe sectorul Sud-Vest. In SV tarii, lumii (conflicte prin America Centrala, Cuba) pot aparea revolte, conflicte, violente si accidente deci incercati sa evitati sa calatoriti in aceasta directie pe cat posibil precum si Vestul, Sudul dar si Estul tarii, lumii. Incercati sa inlaturati din sectorul SV toate obiectele metalice, nu folositi culori metalice, femeile sa nu se opereze daca nu este neaparat necesar. Remediul pentru acest sector – elefantul cu rinocerul.

 • Daca acest sector ocupa bucataria femeia din casa trebuie sa aiba grija sa nu se taie cu cutitul, cele care dorm sau isi petrec mare parte din timp in acest sector risca sa fie atacate fara motiv sau sa aiba parte de operatii sau taieturi mici (cumva sa curga sange). Protejati-va si nu neglijati aceste recomandari mai ales daca sunteti nativi Oaie sau Maimuta. 

Instalati un remediu de Apă Yin  (apă fără mișcare) pentru a corija . Plasati statueta cu rinocer si elefant albastru si orice remediu impotriva furturilor. 

8 – STEAUA PROSPERITATII   IN EST

Sectorul de Est este considerat sectorul anual de prosperitate. În cazul în care se află aici ușa casei, vă puteți aștepta la câștiguri financiare bune în investiții și a progresa în cariera voastra. Se recomandă să se utilizeze această zonă cât mai des posibil pentru a obține reputație un impuls.

 • Pana in 2024 este cea mai buna stea si de aceea trebuie sa-i acordam atentia meritata ca sa mizam pe castiguri si succes peste asteptari. Este minunat daca aveti livingul, usa de la intrare in acest sector insa din cauza ca vin cele trei ucideri in acest sector nu e bine sa aveti biroul sau patul. Remedii de prosperitate: nodul mistic, optul auriu, bolul abundentei, cei opt copaci, perpetuum mobile de speta doi, obiecte active care sa amplifice energia acestei stele nemaipomenite.Aici puteti pune o stupa a abundentei cu 8 usi. E nevoie de remediul cu cei trei paznici ceresti.  Puteti plasa 8 bile de cristal si nodul mistic cu wou lou de jad.

1 – STEAUA VICTORIEI  SI  INCEPUTULUI  FAVORABIL IN  CENTRU

În general, energia asociată cu această stea este buna, aducand noi afaceri, noi începuturi și evenimente fericite. Este recomandat pentru cuplurile care doresc să se căsătorească și să înceapă o familie a utiliza acest sector, deoarece aceste energii susțin astfel de evenimente. Deoarece această stea reglementează, de asemenea, toate activitățile legate de educație, cercetare, carieră, scris, prosperitate și multe alte aspecte pozitive, ar putea fi interesant a utiliza acest sector central foarte des. Folositi steagul victoriei, cal victorios sau cei 3 cai ceresti.

 • este bine sa fie pozitionat biroul – pentru afaceri, promovare, recunoasterea meritelor; dormitorul – pentru relatie stabila sau inceput de relatie; usa de la intrare – drumuri si calatorii dese, noi oportunitati iar daca acest sector lipseste din schita casei atunci inseamna probleme emotionale, lipsa de viziune – va recomanda specialistul feng shui ce remedii puteti folosi pentru a va bucura de beneficiile stelei albe 1. In 2017 steaua 1 vine in centrul casei si se recomanda sa ajutam aceasta stea cu apa (fantana arteziana mica), covor albastru/negru sau alb/argintiu/gri (metal). Trinitatea cailor – amuleta pentru negocieri reusite, cumparari, castiguri. Stimulati aceasta stea pentru a avea succes mai ales in cariera!

3 – STEAUA CERTURILOR IN  VEST

Vestul casei tale este ocupat de steaua 3, care are o reputație foarte negativa, deoarece provoacă dezacorduri profunde și certuri. Veti observa o creștere a tensiunii în familie și ar fi cel mai bine a evita complet zona dacă este posibil. Efectele generale ale stelei 3 pot duce la furt, lupte juridice și procese. E nevoie aici de placa lui Tai Sui. Plasati Placa Rotii de Foc sau Budhha cel vesel.

 • o stea puternica, negativa, din cauza ca pica si Tai Sui-ul in acest sector Cocosii (Vest) si Iepurii (Est) – cu cele trei ucideri vor fi cei mai afectati. Cocosii pot avea parte de procese cu rezultate negative, amanari (cautati sa va alegeti zilele importante fara metal si lemn), indepartati orice accesoriu metalic sau culoare metalica (alb, gri, argintiu, auriu) din sectorul de Vest al casei, nu mancati si nu dormiti in acel sector anul acesta caci vor creste tensiunile intre membrii familiei, precum si procese sau alte probleme cu autoritatile; violenta verbala care poate duce la agresivitate fizica, pot fi atrasi in barfe si scandaluri, provocati la contradictii care cu greu pot fi remediate. Cocosii pot trece mai usor peste aceste probleme daca gandesc de doua ori inainte de a actiona si daca sunt echilibrati interior. Nu li se recomanda sa stea cu fata catre Vest cand stau la birou sau cand dorm, sa nu renoveze, sa taie, sa sape in acest sector tot anul. Remedii ajutatoare: placa sau amuleta celor trei celesti, protectia Tai Sui.

4 – STEAUA ROMANTISMULUI SI STUDIILOR ACADEMICE  IN NORDEST

Nord-estul proprietății este ocupat de o stea extrem de benefica pentru orice activități științifice și academice. Prin urmare, ocupanții casei dvs. care folosesc acest domeniu ar trebui să exceleze în studii sau in cercetarea lor. Dacă aveți copii la școală sau universitate, sau cercetători sau scriitori între membrii familiei, instalați-i în acest domeniu, astfel încât acestia se pot bucura de beneficiile acestei stele și vor  vedea rezultate pozitive în activitatea lor. Cuplurile care trăiesc în această parte a casei vor vedea o imbunatatire a relatiei lor si cei singuri se vor vedea o schimbare in relatia de dragoste. Plasati aici Wou Lou vindecator si Budhha al Medicinei.

 • Daca aveti probleme in cuplu si dormitorul se afla in sectorul de NE veti putea observa imbunatatirea legaturii de cuplu in cazul bun sau infidelitati din partea partenerului – in cazul rau; persoanele singure si care dorm in acest sector isi pot gasi partenerul in acest an. Nativii Tigru si Bivol sunt influentati de aceasta stea in mod special. Remedii: turnul invataturii pentru cei care studiaza si crapii koi aduc noroc la examene iar pentru dragoste sunt remedii speciale pentru cei din cuplu dar si pentru cei singuri in cautarea unei relatii in functie de unele aspecte pe care doar un specialist vi le poate recomanda.

6 – STEAUA  NOROCULUI  IN NORD

Prezența stelei 6 este de bun augur și un vestitor de lucruri bune pentru activități profesionale, mai ales dacă sunteți în politică sau luptati pentru o promovare sau dacă doriți să avansati în cariera voastra. Sunteți în căutarea de recunoaștere pentru munca voastra? Atunci, încercați să utilizați sectorul de Nord cât mai des posibil în acest an! Puteti plasa lantul activator de noroc aici.

2 – STEAUA BOLII  IN  NORDVEST

Sectorul de Nord-Vest nu este foarte favorabil în 2017 pentru ca steaua bolii a intrat în posesia acestor spații pentru tot anul. Deci ar trebui să încercați să utilizați camerele în interiorul acestei zone cât mai puțin posibil, pentru a evita influențele cauzate de steaua 2 care pot provoca boli sau probleme de sănătate persistente (stres, probleme digestive …). Femeile însărcinate și persoanele în vârstă ar trebui să evite acest domeniu. Dacă, din orice motiv, nu se poate face asta, este absolut necesar a reduce energiile negative prin plasarea unui leac cu apa sarata sau obiecte de metal, realizate din alama, cupru, bronz sau cositor aici. Evitati energia de foc în acest sector. Folositi rate mandarine de cuart roz si simbolul aurit al dublei fericiri.

 

     Anul Cocosului de Foc va fi un an al provocarilor, al competitiei dar daca avem curaj, nu ne enervam, gandim pozitiv, suntem echilibrati si avem putere de decizie oportunitatile nu vor intarzia sa apara.

 • Primavara, toamna si iarna trebuie sa muncim mai mult ca sa avem parte de prosperitate iar vara (mai, iunie, iulie) vom avea parte de investitii puternice cu beneficii financiare mari.
  • Cel mai bine aspectate domenii care vor avea succes in 2017 sunt restaurantele, muzica, showbizz.
 • Culorile anului sunt albastru, negru, galben si portocaliu iar cei care vor mai multa prosperitate sa se imbrace in rosu cu conditia sa le lipseasca din chart sau sa nu fie in exces.
 • Cei care au nevoie de creativitate sunt sfatuiti sa se imbrace in verde. Atentie la cei care au probleme cu inima, sangele sistemul nervos si intestinul subtire – sa tina sub control eventualele probleme ce pot fi activate in 2017.

 

 

Lasă un răspuns