Coaste de porc în stil Hawaian

0

Coaste de porc în stil Hawaian

INGREDIENTE 4 persoane

  • coaste de porc 900 g
  • oțet 60 ml
  • ketchup 125 g
  • sos de soia 30 ml
  • piure de ananas 120 g
  • zahăr brun 45 g
  • amidon 12 g
  • sare 10 g
  • ghimbir 5 g

MOD DE PREPARARE

  • Cuptorul se încălzește la temperatura de 160ºC.
  • Se realizează o marinată astfel: într-o cratiță se fierb împreună la foc mediu oțetul, ketchup-ul, sosul de soia, piureul de ananas, zahărul brun, amidon, sare și ghimbir.
  • Se amestecă continuu până cand are o consistență ușor îngroșată.
  • Într-o tavă se aranjează coastele și se toarnă deasupra marinata.
  • Tava se acoperă cu folie de aluminiu și se coace la cuptor timp de 1-1,5 ore.
  • Coastele de porc se servesc calde împreună cu sosul în care au fost gătite

Lasă un răspuns