Chec cu cacao – reteta si mod de preparare

0

Chec cu cacao

Ingrediente:

  • Cacao 3 linguri
  • Faina 4 cana
  • Lapte 1 cana
  • Margarina 250 grame
  • Oua 5 buc
  • Praf de copt 2 pachete
  • Rahat 200 grame
  • Zahar tos 2 cana
  • Zahar vanilat 2 pliculete

MOD DE PREPARARE

  • Mixam ouale intregi cu zaharul apoi adaugam cate putin margarina topita pe baie de abur sau la microunde. Adaugam,coaja de lamaie, zaharul vanilat, laptele si faina amestecata cu praful de copt mixand incontinuu.
  • Impartim compozitia in doua castronase: in primul punem cele 3 linguri cu cacao si in al doilea, sa aiba aceeasi consistenta mai punem 3 linguri cu faina. Amestecam usor cu o lingura de jos in sus.
  • Tapetam cu hartie de copt cele 2 tavi si incepem sa punem din umpluturi, pe rand alternand culorile dar de fiecare data numai in centru (la mijloc). Deasupra mai punem cateva bucatele de rahat multicolor, taiat suvite.
  • Cand am terminat, dam la copt la foc potrivit. Cand e gata, se mai lasa cateva minute in tava apoi se scoate si se lasa pe un gratar, pe masa in bucatarie.

Lasă un răspuns