CELE 5 LEGI ALE NOII MEDICINI GERMANE DESCOPERITE SI FORMULATE DE DR. HAMERI(I)

6

CELE 5 LEGI ALE NOII MEDICINI GERMANE DESCOPERITE SI FORMULATE DE DR. HAMER

 

Cine este doctorul Hamer?

     Controversat de unii, însă apreciat și urmat de alții, doctorul german Ryke Geerd Hamer a evidențiat prin cercetările sale specifice legătură strânsă dintre starea mentală și apariția bolii. El susține că fiecare om se îmbolnăvește din cauza unui program mental distructiv, care apare în urma unui șoc emoțional.

 • Cercetător și șef al Clincii de Oncologie din Munchen, în anii 70, însuși dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular, la puțin timp după ce fiul său a fost împușcat. Așa a început de fapt, periplul său către propria vindecare și descoperirile sale referitoare la cancer care sunt cu adevărat revoluționare.
 • Povestind zilnic cu pacienții pe care chiar el îi trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei suferise un șoc emoțional puternic cu mai puțin de un an sau maximum 2 în urmă. I-a venit astfel ideea de a face mii de tomografii și de a le analiza, iar în urma acestui studiu asiduu a descoperit o legătură directă între diferite zone creierului și anumite organe. Mai precis, dr. Hamer a observat apariția unor vibrații anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, în diferite zone ale creierului.
  • Cel mai interesant aspect era acela că, oamenii care aveau același tip de cancer, aveau vibrații mai intense în exact aceleași zone ale creierului!

       Dr. Hamer și-a dedicat următorii ani din viață exclusiv acestui studiu, reușind apoi să facă cunoscut în întreaga lume conceptul de Noua Medicină Germană, cu ajutorul căruia vindecase după primii ani în jur de 6000 de pacienți, având o rată de succes de 97%.

     Cu excepția doctorului Hamer, există și alți medici și terapeuți din Europa care au verificat cele cinci legi biologice ale Noii Medicini Germane pe mii de bolnavi; întotdeauna aceste legi s-au dovedit a fi exacte și reproductibile, deci științifice.

 noua-medicina-germanica-1-638-600x450

PRIMA LEGE BIOLOGICA: regula de fier a cancerului:

 • A. Fiecare cancer sau afectiune echivalenta cancerului are drept cauza: sindromul Dirk Hamer (DHS) generat de un soc foarte grav, acut, dramatic si izolat. Trairea acestui confict-soc are loc simultan la 3 niveluri (psihic, creier si organ);
 • B. Tipul conflictului care a provocat DHS determina localizarea HH (cercuri concentrice vizibile pe tomografia computerizata) in creier si a locului corespunzator intr-un anumit organ in care va apare cancerul sau o afectiune echivalenta cancerului;
 • C. Continuarea conflictului la nivel psihologic determina evolutia hh in creier si a cancerului sau a afectiunii echivalente cancerului in organul corespunzator locului aparitiei HH

 

 A 2-A LEGE BIOLOGICA: fiecare afectiune generata de un conflict-soc are o evolutie in 2 faze:

 • A. Faza de conflict activ (de imbolnavire)
  • in care sistemul nervos autonom simpatic este activat, socul continua cu preocupare continua fata de evenimentul declansator si produce o stare de tensiune si neliniste insotita de pierdere in greutate, apar dificultati la adormire si tulburari ale somnului. Noptile devin lungi, extremitatile sint reci si leziunile sau tumorile aparute continua sa se dezvolte;
 • B. Faza conflict rezolvat (de autovindecare)
  • in care sistemul nervos autonom parasimpatic si sistemul vagal sunt activate insotite o stare de epuizare si somnolenta si derma + extremitati calde.
  • In aceasta faza procesele aparute pe timpul fazei de imbolnavire sunt reversate: tumorile sunt remise sau capsulate, iar leziunile de tip necroza sau ulcer sunt inlaturate prin regenerarea naturala a tesuturilor afectate de acestea.
  • La sfarsitul acestei faze de autovindecare, tesuturile si organele afectate sunt refacute complet si deseori devin mult mai rezistente decat au fost inainte de aparitia conflictului-soc, iar persoana are o stare generala mai buna si devine mai inteleapta decat inainte de a se fi imbolnavit.

 

 

A 3-A LEGE BIOLOGICA: Sistemul Ontogenetic al Tumorilor si bolilor echivalente cancerului:

noua-medicina-germanica-6-638-610x458

 

 

 • A. Un anumit tip de conflict afecteaza un anumit nivel embrional, care la randul lui genereaza hh (inele concentrice) intr-o anumita zona a creierului, afectand un anumit organ ce corespunde nivelului embrional cu o formatiune histologica specifica acelui nivel;
 • B. Conflictele care genereaza hh in zona creierului arhaic (creierul ancestral generat din endoderm si cerebelul generat din mesoderm) prezinta o multiplicare a celulelor in faza de imbolnavire (ca conflict activ) si de distrugere (de catre fungi si micobacterii) sau incapsulare a tumorii in faza de vindecare (pcl post conflict),
  • pe cand conflictele care genereaza HH in zona creierului nou (cortex) determina o scadere a numarului de celule (necroze, ulcere) sau diminuare a functiilor pana la disfunctie completa (numite si boli cancer echivalente) in faza de imbolnavire ca (conflict activ), urmate de multiplicarea celulelor, reconstructia organului (de catre bacterii si virusuri) afectat si restabilirea functionarii normale a acestuia in faza de vindecare (pcl post conflict).
 • C. Bolile cu cele 2 faze (imbolnavire si vindecare) sunt functii biologice deosebite care ne permit sa depasim si sa ne redresam functional dupa ce am fost confruntati cu probleme biologice neobisnuite sau neasteptate generate de obicei de conflicte psihologice.

   noua-medicina-germanica-9-638

 

 • A 4-A LEGE BIOLOGICA: in faza de autovindecare (pcl post conflict) exista o corespondenta dintre grupurile de organe apartinand uni anumit nivel embrionar si grupurile de microbi apartinand acelui nivel.

 • Microbii nu sunt cei ce provoaca o anumita simptomatologie, ci dimpotriva, ei sunt cei ce participa la autovindecare.
  • Ei sunt comandati de catre creier: la comanda creierului, microbii patogeni devin, prin dezactivare, microbi apatogeni si se retrag intr-o anumita parte a organismului, iar in faza de autovindecare (pcl post conflict)vor fi chemati si reactivati pentru a repara organul afectat.

 

 A 5-A LEGE BIOLOGICA. Chintesenta: semnificatia biologica a fiecaruia din programele biologice speciale ale naturii (bolile cu cele 2 faze: imbolnavire – conflict activ si autovindecare – post conflict).

 • Spaniolii au numit noua medicina germana: la medicina sagrada ( medicina sacra) .
  • Conform acestei legi boala nu este o eroare fara rost a naturii sau biologiei, ci un program special creat de natura, de-a lungul a milioane de ani de evolutie, pentru a permite organismelor sa depaseasca functionarea standard (de zi cu zi) si sa poata face fata unor situatii de urgenta exceptionale sau neobisnuite.
  • Un exemplu: cancerul osos este faza de vindecare a necrozei osoase care insoteste conflictul de auto-subevaluare. In faza de imbolnavire( pe timpul conflictului de auto sub evaluare) are loc un proces biologic de osteoliza (diminuarea celulelor osoase).
   • Cand conflictul de auto-subevaluare este rezolvat in mintea pacientului, organismul trece in faza de autovindecare (post conflict): apare o anemie care previne distrugerea oaselor slabite pe timpul conflictului, incepe recalcifirea (diagnosticata eronat ca fiind cancer osos), continua anemia, apar durerile osoase si se instaleaza o stare leucemica (toate acestea avand ca scop imobilizarea corpului pana la vindecare completa). Toate acestea dispar pe cale naturala cand structura osoasa este complet refacuta, iar rezistenta osului va fi mai mare decat inainte de a fi inceput faza de imbolnavire.
   • Prin acest dublu mecanism imbolnavire – autovindecare, natura imbunatatit sansa de supravetuire a celui care si-a rezolvat conflictul de auto sub evaluare. Daca persoana nu isi rezolva conflictul de auto-subevaluare, va fi eliminata din grup.

Cu drag,

Florentina Ilisei

 

6 Comentarii
 1. Constantin Mihalache spune

  Buna dimineața, mulțumesc pentru invitația pe pagina ta

  1. Avocat Florentina Ilisei spune

   Buna dimineata,
   va doresc multa sanatate si numai bine!
   Va asteptam pe site-ul http://legijurisprudenta.com/ pentru orice problema juridică sau daca aveti placerea sa citiți articolele echipei noastre! Înregistrarea este gratuită.
   Cu drag,

 2. Nicolaie Crisan spune

  in medicina si drept se poate discuta foarte mult

 3. Rodica Coca spune

  Multumim

 4. Stela Murariu spune

  Foarte interesant!

 5. Violeta Hututui spune

  Sufletul este atat de fragil in fata diferitelor intamplari de fericire sau durere(spui ma doare sufletul), bineinteles ca atunci intreg organismul se resimte iar acolo unde-i o mica hiba d-nul cancer se instaleaza!!!

Lasă un răspuns