Ceafa de porc marinata cu fructe de padure si busuioc

0

Ceafa de porc marinata cu  fructe de padure si busuioc

INGREDIENTE 4 persoane

  • ceafă de porc fără os, feliată 720 g
  • fructe de pădure 120 g
  • oțet de mere 160 ml
  • ulei de măsline 40 ml
  • ceapă 80 g
  • busuioc, sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • Fructele de pădure se blendează și se amestecă cu ceapa și busuiocul tăiate mărunt.
  • Se prepară marinata din oțetul de mere, ulei de măsline, piureul de fructe de pădure, ceapă, busuiocul, sare și piper.
  • Ceafa de porc feliată se marinează timp de 2 ore după care se gătește pe grătarul încins.
  • Ceafa de porc se servește caldă împreună cu marinata caldă și garnitura de legume sotate.

Lasă un răspuns