Află ce este acidoza si cum poti combate cristalele de acid toxice ce-ti anchilozeaza articulatiile!

1

Ce reprezintă acidoza şi alcaloza?

      Acidoza şi alcaloza sunt termenii utilizaţi pentru a descrie stările anormale care rezultă dintr-un exces acid sau alcalin (de bază), în sânge. pH-ul sanguin normal trebuie să fie menţinut într-un interval îngust de 7.35-7.45, pentru a asigura buna funcţionare a proceselor metabolice, precum şi livrarea unui volum corect de oxigen la ţesuturi.

 •   Acidoza se referă la un exces de acid în sânge, care determină pH-ul să scadă sub 7.35, iar alcaloza se referă la un exces de bază în sânge, care determină pH-ul să se ridice peste 7.45.
 • Multe afecţiuni şi boli pot influenţa controlul pH-ului în organism, şi pot cauza scăderea pH-ul sanguin al unei persoane până în afara limitelor normale, sănătoase.
 • Metabolismul generează cantităţi mari de acizi care trebuie să fie neutralizați şi/sau eliminaţi pentru a menţine echilibrul pH-ului. Cea mai mare parte a acidului din organism este cel carbonic, care este format de bioxidul de carbon (CO2) cu apă. Procesul metabolic mai produce şi cantităţi mici de acid lactic, ketoacizi, şi alţi acizi organici.

Important:  Trebuie să ne ferim în permanenţă de acidoză.

MENŢINEŢI STOMACUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN STARE ALCALINĂ

     Se spune adesea, fiecare are zilele lui proaste şi că ar fi normal ca uneori să fim mai palizi sau chiar puţin “vineţi”. Nu este corect!

 • Orice om se poate menţine într-o stare permanentă de bună sănătate şi nu într-o sănătate spasmodică.
 • Corpul uman poate fi considerat o maşină fină care funcţionează fără defecţiuni atunci când îi acordăm atenţia cuvenită.
  Observaţi aşadar acidoza la primele sale semne !

  • O limbă cu nuanţă cenuşie, un temperament irascibil, o înroşire a feţei sunt semne care nu trebuie deloc neglijate. Acestea sunt semne de real pericol. Poate că astăzi nu sunt prea pronunţate, însă mâine vor deveni mult mai pronunţate.
 • Acidoza este înşelătoare şi acumulativă în acţiunea sa şi de aceea trebuie ca măsurile împotriva ei să fie luate de astăzi fără amânare.
  • Viaţa reprezintă – autoapărare. Adversarul este în avantaj şi ceea ce vă lipseşte privind starea de sănătate (rezistenţa, vitalitatea) trebuie să se compenseze prin strategie. Dvs. luptaţi într-o luptă pierdută. În final veţi fi răpus, însă depinde de dvs., dacă “meciul” durează 10 runde sau 12 runde integrale. Din această cauză este bine să vă feriţi de acidoză şi de toate relele care le aduce.
 • Pe lângă faptul că favorizează neplăcerile produse de microbi, dacă este cronică, acidoza va duce la o permanentă presiune arterială ridicată şi la consecinţa ei – arterioscleroza (rigidizarea arterelor).
  • Astfel, lanţul este complet: dietă supracidă – autointoxicaţie – presiune sanguină înaltă – artere rigide – moarte prematură. Aşadar, chiar dacă sunteţi etichetat ca un fanatic în dietă , nu trebuie să vă deranjeze prea mult.  Lăsaţi-i pe aşa-numiţii oameni 100% normali să zâmbească.

       Probabil la urmă dvs. veţi fi cel care va râde. La primul semn de pericol treceţi de la CARTOFI la ROŞII şi de la BRÂNZĂ la FRUCTE.  🙂

    fructe-si-legume-beneficiiDacă nu vă puteţi menţine o reacţie neutră a sângelui dvs. atunci s-o menţineţi alcalină. Însă cu nici un preţ acidă ! Pericolul este mai mare pentru că nu este evident.

    Puţini îşi dau seama că suferă de o acidoză nu prea pronunţată însă cronică, ceea ce înseamnă neplăceri mai devreme sau mai târziu, boală şi moarte prematură.

 

CRISTALELE DE ACID TOXICE VĂ POT CIMENTA ARTICULAŢIILE MOBILE, VĂ POT ANCHILOZA ŞI VĂ POT UMPLE DE DURERE. LUPTAŢI ÎMPOTRIVA CRISTALELOR DE ACID MORTALE, PRIN POST!

 

postul-negru-coperta       Staţi la orice colţ de stradă şi priviţi mersul neuniform al trecătorilor.

 • Aceiaşi oameni par să-şi ridice cu greu picioarele pe care le lasă apoi să cadă “plat” … genunchii lor par să fie complet cimentaţi şi rigizi, există puţină mobilitate în deplasarea oscilantă a şoldurilor, coloana lor vertebrală este rigidă şi la fel este şi capul lor. Se pare că s-a epuizat întreaga elasticitate şi vioiciune dintr-un corp care trebuie să aibă o mobilitate neîmpiedicată.
 • Picioarele, genuchii, şoldurile, şira spinării şi capul par să fie cimentate … nu există o mişcare liber oscilantă în locomoţia acestora.

      CIMENT ÎN LOC DE LUBREFIANT LA ARTICULAŢII

 • Între îmbinările mobile – articulaţiile – fiecare os din corpul uman, natura a prevăzut o cantitate abundentă de lubrefiant numită lichid sinovial. Priviţi un copil de 10 ani şi observaţi mişcarea uşoară a fiecărei articulaţii din corp.
 • DE CE ?
  Cunosc răspunsul dvs. … “Acest copil are doar 10 ani, iar eu am mult mai mulţi ani. Eu nu pot avea mobilitatea unui copil de 10 ani”
 • Răspunsul meu către dvs. este …
 • DE CE NU PUTEŢI ?
 • Numărul mai mare al anilor nu are de-a face cu fluidul sinovial care uşurează mobilitatea articulaţiilor. Ceea ce vă cementează articulaţiile este reprezentat de CRISTALELE DE ACID TOXICE.
 • Vârsta, respectiv bătrâneţea, nu este toxică. Datorită celor 40-50-60 sau 70 ani nu trebuie să se diminueze cantitatea de lichid sinovial.

 

CRISTALELE DE ACID TOXICE VĂ POT CIMENTA ARTICULAŢIILE 
  CUM AŢI FORMAT CRISTALELE DE ACID  TOXICE ÎN CORPUL VOSTRU?

 

acidozaÎn corpul nostru există 4 mari sisteme eliminative care ne ajută să scăpăm de otrăvurile formate în viaţa noastră zilnică. Prin natură, noi mâncăm mâncare, bem lihide şi respirăm aer.

    – Mulţi oameni mănâncă prea mult, mai mult din obişnuinţă decât de foame … fiind învăţaţi să mănânce după ceasornic.

 • Oamenii cu acest obicei nu pot să “ardă” în corpul lor toate aceste mese regulate.
  • Ei s-au învăţat să ia micul dejun dacă le este foame sau nu şi astfel se încarcă cu jambon, ouă, plăcinte fierbinţi, gogoşi, pâine prăjită, peltea, marmeladă, rulade dulci, cartofi prăjiţi, napolitane, sosuri de porc, cafea, ceai, ciocolată şi cereale uscate şi gătite.
 • Corpul uman nu are suficientă “Forţă Vitală”pentru a mastica, digera, asimila şi elimina aceste mese de dimineaţă, atât de grele.
  • Întotdeauna rezultă şi un reziduu toxic, dar unde se duce acesta? Acest reziduu toxic este concentrat şi cristalizat şi îşi găseşte drum în articulaţiile corpului. Acesta este un proces lent, nesesizat până când începe să provoace neplăceri. Sunt necesari ani de zile ca o hrană necorespunzătoare să favorizeze formarea unor cristale concentrate de acid în articulaţiile omului.
  • Când însă aceste vârfuri asemănătoare cu calciul se îmbină între ele pe articulaţii şi cînd substanţele calcificate înlocuiesc fluidul sinovial, atunci în articulaţiile corpului se simt dureri destul de mari. 
 • Primul loc atacat este piciorul.
  Piciorul are cele mai multe oase mobile decât orice altă parte a corpului. În fiecare picior coexistă 26 oase mobile.
 • Atracţia gravitaţională expediază cristalele toxice în picioare. În mod treptat picioarele şi articulaţiile încep să se rigidizeze datorită înlocuirii lubrefiantului natural de către cristale de acid toxice.
 • Astfel, în loc ca picioarele să rămână flexibile, ele se rigidizează şi se cimentează. Picioarele obosesc uşor, dor, ard, şi provoacă multă suferinţă. De la picioare (laba piciorului) şi de la glezne cristalele de acid toxice urcă, provocând dureri la genunchi. Timpul trece şi articulaţiile se deteriorează.
 • În continuare cristalele toxice se deplasează în marile articulaţii ale şoldului, fapt care se poate deduce din modul în care oamenii îşi mişcă articulaţiile de şold (rigide şi dureroase).

REDUCEREA DURERILOR DIN ZONA INFERIOARĂ A SPATELUI

Active Senior Male Stretching

 • Puţini sunt aceia care scapă de durerile sau de anchilozarea spatelui.
  Urmăriţi oamenii de vârstă mijlocie şi observaţi agonia de pe feţele lor atunci când îşi îndreaptă spatele.
 • Cristalele de acid toxice nu se opresc numai în zona inferioară (sacrală, lombară) ci urcă în coloana vertebrală, în plăcile de umăr (scapula) în articulaţia umărului, în gât, articulaţiile de cot şi chiar până la încheietura mâinii şi la degete. Unii oameni sunt atât de plini de cristale de acid toxice încât nu pot să închidă nici pumnul.
 • Aceste persoane cred că totul se datorează faptului că îmbătrânesc.

    –   NU ESTE ADEVĂRAT!

 • Acele cristale de acid sunt otrăvuri rămase în corpul dvs. şi care s-au cementat în articulaţiile corpului. Miliarde de pastile sedative sunt utilizate în lume pentru a scăpa de durerile din articulaţii.
 • Mii de oameni caută băi minerale fierbinţi pentru a scăpa de suferinţa lor.

 

POSTUL PENTRU PURIFICARE

 

acidoza-6Atunci când postiţi 24-36 ore sau 3-10 zile, puterea de vindecare începe să lucreze în corpul dvs.

 • puterea de curăţire, purificare şi refacere există în corpul dvs. Această putere a existat întotdeauna în corpul dvs. Atunci când ţineţi un post doar cu apă distilată, “Forţa Vitală” din corpul dvs. utilizată de obicei pentru masticaţie, digerare, asimilare şi eliminare a ceea e a mai rămas din hrană, este utilizată pentru purificarea corpului dvs. Iată că postul este o curăţire internă profundă – o odihnă fiziologică pentru formarea “Forţei Vitale”.
 • Să presupunem acum că sunteţi o persoană în vârstă de 60 ani şi toată viaţa aţi mâncat de 3 ori pe zi, că vă era foame sau nu, şi aţi permis depunerea cristalelor de acid în articulaţiile corpului dvs.
 • Acum pentru descompunerea cristalelor de acid toxice acumulate de-a lungul anilor, natura şi forţa internă a corpului dvs. are nevoie de timp.

   Alcalin semnifica BINE, ACID inseamna RAU ?

    Adevarul: Alcalin inseamna RAU, Acid inseamna RAU. Majoritatea persoanelor, inclusiv medici, naturisti si adepeti ai tratamentelor alternative utilizeaza termeni precum acid sau alcalin, insa nu cunosc semnificatia a ceea ce afirma cu exactitate.

 • Cert este ca acidoza este patologica si poate avea repercursiuni grave asupra corpului. Ceea ce nu se cunoaste insa in lumea sanatatii este ca alcaloza este IN ACEEASI MASURA patologica si poate cauza la fel de multe probleme de sanatate. De fapt majoritatea oamenilor  au EXCES DE ALCALINITATE.

Simptome comune asociate Alcalozei:

 • Hipotiroidism
 • Hipoclorhidrie (aciditate la stomac scazuta, HCL)
 • Alergii
 • Dificultate in respiratie
 • Diaree
 • Stare de oboseala
 • Bicarbonat seric ridicat

Carnea este Acida?

 • metabolismul tau preexistent influenteaza modul in care un aliment sau un nutrient se va comporta in corp, insa pH-ul unui aliment nu. Pentru numeroase persoane carnea are un efect alcalin asupra pH-ului din sange! Pentru o mai buna intelegere este necesar sa constientizam faptul ca fiecare persoana este unica din punct de vedere biochimic.
 • si nutrientii se vor comporta intr-o maniera diferita de la un individ la altul deoarece biochimia este individuala. Anumite persoane au un metabolism destinat utilizarii alimentelor pe baza de plante in mod mai eficient, in timp ce au o nevoie mai putin acuta de proteine si grasime. Aceste aspecte legate de individualitatea metabolica sunt fundamentale in intelegerea modului in care nutrientii se vor comporta in corp.

Legumele sunt alcalinizate?

 • Alimentele pe baza de Plante vor exercita fie un efect alcalin, fie unul acid asupra celulelor din organism. Insa acest aspect este determinat de metabolismul tau preexistent, nu de aliment in sine.

 

VICTORIA OBŢINUTĂ PRIN POST, DIETA ŞI EXERCIŢIU

acidoza-4

 

    Postul este o parte importantă a cristalelor toxice de acid existente în articulaţiile mobile ale corpului. dvs. şi numai dvs. ştiţi cât sunt de libere articulaţiile dvs. de acest material care aduce o îmbătrânire prematură.
Începeţi cu primul dvs. post de 24 ore, utilizând doar apă distilată, şi veţi judeca singuri ofertele pe care le va avea asupra multiplelor articulaţii ale corpului dvs.

 • Chiar în clipa aceasta rotiţi capul dvs. de jur împrejur. Auziţi acel sunet dat de o anumită fricţiune?

          Ceea ce aveţi este rezultatul existenţei cristalelor toxice de acid care s-au depus pe primul os al şirei spinării, Atlasul.
     

        Postul dvs. de 24 ore sau cel de 7 zile nu va elimina integral cristalele toxice de acid din Atlas, însă va începe procesul de purificare a corpului. postiţi o zi pe săptămână – într-un an veţi avea deja 52 zile – timp în care corpul dvs. a dizolvat o mare cantitate de cristale de acid din corpul dvs.

acidoza-9Cu drag,

av. Florentina Ilisei

 

1 Comentariu
 1. Vasile Stan spune

Lasă un răspuns