Despre noi

  Comunitatea Spirituala iti va aduce cele mai interesante articole si noutati din domeniile care te intereseaza: sanatate, nutritie, gastronomie, fitness, beauty, relatii, lifestyle. In acelasi timp, ne propunem sa construim impreuna cu voi cea mai frumoasa comunitate de oameni activi, sanatosi, frumosi, fericiti si impliniti.

Comunitatea Spirituala reprezinta sursa esentiala si completa in luarea deciziilor corecte si echilibrate in viata de zi cu zi. Credem in promovarea sanatatii bazata pe dovezi, studii si cercetari.

Este revista online care te invata cum sa adopti un stil de viata sanatos. Iti vom oferi informatii despre produse sanatoase, diete echilibrate, exercitii simple si de efect si te vom invata cum sa tratezi sau sa previi diferite probleme de sanatate.

Misiunea noastra este de a crea un spatiu pentru oamenii care vor sa afle si sa impartaseasca informatii despre un stil de viata sanatos. Comunitatea Spirituala te invata tot ce trebuie sa faci ca sa ai o viata mai lunga, mai fericita si plina de succes.

Continutul acestui site (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996,
privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this site is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.

ATENTIE!!

www.comunitatea-spirituala.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. www.comunitatea-spirituala.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate dewww.comunitatea-spirituala.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.www. comunitatea-spirituala.ro nu este responsabil pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire “asa cum sunt” fara garantii de nici un fel.