7 lucruri pe care le ”pierzi”- drept consecință a Trezirii Spirituale

0

7 lucruri pe care le pierzi – drept consecință a Trezirii Spirituale

    Atunci când te conectezi spiritual cu ceea ce este important pentru tine, lucruri magice și uimitoare încep să se întâmple.

  • Dar, în timp ce o mulțime de oameni par a intra în spiritualitate pentru câștig personal și dezvoltare, este de fapt ceea ce ai pierdut, ca rezultat al conexiunii spirituale, care are cel mai mare impact.
  • Nu vei pierde complet lucrurile despre care se vorbeste în acest articol și, în timp ce acestea sunt destul de negative, ele sunt, de asemenea, sentimente naturale, care vin din când în când.

         Cu toții avem aceeași capacitate de a simți ceea ce simte oricare altă persoană și acționăm într-un mod în care oricare altă persoană o face; ceea ce va face o diferență în viața ta, este nivelul de atenție pe care o proiectezi pe aceste zone.

      O trezire spirituală nu este nicidecum sfârșitul; de fapt, pune mai multe întrebări decât răspunsuri.

        Dar atunci când ajungi la acea stare de iluminare, există 7 lucruri pe care vei începe să le simți/vezi mult mai puțin!

iulie 2016 1

URĂ

Urăști, de obicei, la alții ceea ce vezi la o parte din tine sau la ceea ce dorești să vezi mai mult la tine.

O trezire spirituală te ajută să te privești  în oglindă și să te vezi dezbrăcat, asa cum ești.

Vor exista întotdeauna oameni în lume care au trăsături care sunt neplăcute pentru tine, dar cei care exprimă aceste trăsături, fac acest lucru la nivelul lor actual de spirit și depinde doar de tine, dacă dorești  să permiți acelei persoane să iți domine conștiința.

Conexiunea spirituală te ajută să arați compasiune celor care ți-au greșit și iți oferă posibilitatea de a începe procesul de toleranță și iertare!

GELOZIE

O minte trezită permite să arate admirația pentru cei care fac bine și să depună eforturi să meargă pe urmele lor.

De asemenea, ajută pentru a elimina orice rău intenționat sau gelozie și să aprecieze realizările altora.

Atunci când o altă persoană atinge ceea ce dorești, este destul de ușor să te facă să te simti invidios, chiar dacă nu există intenții rele.

Fiind trezit spiritual, te va ajuta să îți dai seama că noi toți facem parte din același organism și că succesul unei alte persoane este succesul tău și atunci când vezi realizările altora, acest lucru te poate ajuta si te poate motiva să ajungi la aceleași rezultate!

ANXIETATE

Anxietatea se manifestă ca urmare a trăirii unei vieți la care nu ești conectat.

Hobby-urile tale, prietenii, locul de muncă și modul în care îti petreci timpul pot contribui la acel sentiment greu de anxietate.

Spiritualitatea te ajută să te conectezi la adevăratul tău scop și ceea ce contează pentru tine.

Când îți petreci viata trăind în condiții tale, pe deplin conectat la lucruri care sunt importante pentru tine, anxietatea este mult mai puțin răspândită.

Spiritualitatea, de asemenea, te ajută să te relaxezi, ceea ce este complet opusul  anxietății.

FURIE

Furia este, de obicei, un mod foarte inconștient de comportament.

De exemplu, pierderea cumpătului, acest lucru nu este un proces bine gândit.

Spiritualitatea este, totuși, un proces foarte conștient care te învață să fii prezent și în acest moment.

De asemenea, te ajută să te confrunți și să te ocupi de problemele tale, lăsându-te mai putin supărat în legătură cu probleme nerezolvate.

NESIGURANȚĂ

Este greu să te simți nesigur, atunci când ești profund conectat la valorile tale și știi ceea ce susții.

Spiritualitatea te ajută să te conectezi cu identitatea și să elimini acele straturi care au fost lăsate urmând vise greșite, societatea, pe cei dragi sau orice alte influențe cu care, este posibil să fi fost în contact.

Aceasta te ajută să te cunoști și atunci când știi cu adevărat cine ești, este mult mai puțin probabil să mergi împotriva  adevăratei tale naturi, doar ca să placi altor persoane!

 

FRICA DE EȘEC

Aceasta merge mână în mână cu nesiguranța, pentru că odată ce elimini acele straturi de nesiguranță și, de fapt, știi ce vrei de la viată, te poți îndrepta necontenit spre obiectivele tale.

Obiectivele tale, se presupune ca ar fi  înfricoșătoare.

În cazul în care acestea nu sunt, atunci s-ar putea să dorești să iei în considerare unele mai mari!

Eșuarea în realizarea a ceea ce dorești de la viață este, de asemenea, normal.

Dar fiind conectat spiritual, te ajută să nu te temi de un eșec, în timp ce accepți că vei eșua de-a lungul drumului.

Este ușor să cauți răspunsuri externe în viață, după cum se pare că răspunsurile de acolo așteaptă să fie găsite.

Realitatea este că pierzând lucruri sau  găsind ceea ce există deja în tine, este cheia pentru o viață sănătoasă, fericită și echilibrată!

 

Dorinţa de a fi ca celălalt/INVIDIA

Spiritualitatea te ajută să te conectezi la propria ta matrice și să elimini acele dorinte de a-ti abandona propria-ti identitate si de a nutri continuu de a fi altcineva – care nu te defineste si nici nu te ajuta sa evoluezi si implinesti.
 
Spiritualitatea te ajută să te cunoști și atunci când știi cu adevărat cine ești, este mai puțin probabil să mergi împotriva adevăratei tale naturi, doar ca să incerci să fii ca alte persoane!
 
Regasindu-te pe drumul ce ti-a fost destinat, nu vei mai fi atent la ”cararea” celor de langa tine, vei respecta alegerile celorlalti si, astfel, vei dobandi respectul si linistea de care ai atâta nevoie în împlinirea menirii tale!

iulie 2016 7

Cu drag,

avocat Florentina Ilisei

Lasă un răspuns