18 August – Noaptea fantomelor – Eclipsă de lună și Lună plină

0

 

 

 

 

Eclipsă de lună, Luna Plină – 18 AUGUST 2016,  ora 12:27

AMINTESTE-TI SA FII OM!

 

     Pe 3 august a inceput luna fantomelor infometate, in care spiritele vor bantui toata vara in lume cerandu-si drepturile. In astrologia chineza, aceste fantome sunt responsabile de masacre, de catastrofe naturale, de tot ce inseamna mai rau in lume.

 • Se spune ca fantomele infometate isi cer drepturile si vor razbunare pentru felul in care au fost tratate inainte de moartea trupeasca. (Atentie la zilele de 17 si 18 august!)

Luna plina 2Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata noastra. Eclipsele maturizeaza prin bine sau prin rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului nostru, ne pot rasplati dar si pedepsi.

 • O Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce binecuvanteaza prin daruri sau constringe prin fel de fel de intorsaturi sortite.

 • Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

 

    IMG_9270   Concret, în ziua de 18 august 2016 se formeaza o Eclipsa de Luna in Varsator.

 • Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care trebuie sa facem anumite compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate.

 • Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate aduce o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea.

 • Luna in Varsator este:
  • o energie ce induce destula detasare, idealism, originalitate, nevoie de comunicare, dorinta de a elimina falsul si idealurile false, ipocrizia si tot ce nu corespunde noilor conditii de viata.
  • Semnatura Lunii in Varsator are o legatura directa cu instabilitatea dar si cu originalitatea, putem vorbi de o energie  ce ne ajuta sa facem fata schimbarilor bruste din viata noastra.
  • Energia semnului Varsator vorbeste despre schimbare, viziune, prieteni, idei revolutionare, idealuri, comunitatea in care traim, servicii umanitare, politica.
  • Aceasta Eclipsa de Luna in Varsator  ne pune la indemana foarte multa energie ce poate fi canalizata in mod constient catre scopuri umanitare, trebuie sa invatam sa fim mai atenti la nevoile celorlalti dar si la nevoile noastre, la lipsurile din viata noastra si nevoia crearii unui echilibru intre tot ce este personal si tot ce este impersonal. Avem nevoie de idei, ganduri noi pentru a scapa de neajunsurile aduse in lumina si care ne blocheaza sa fim noi cei autentici.

Eclipsa de lunaAceasta Eclipsa de Luna in Varsator,

 • are un rol de a face lumina in erorile comise, erori de schimbare a “macazului “, erori induse din exterior, din partea celorlalti, se face lumina pentru cei inselati, escrocati, pentru femeile care fac gesturi grave cu privire la partener pe care in mod gresit in idealizeaza, in familie, in relatia cu parintii.
 • este lumina care face lumina in viata personala, dar pentru unii aceasta lumina poate dezvalui lucruri nu prea frumoase care poate le stiau dar din orbirea fata de tot ce e legat de propriile persoane si de obiectivele lor au refuzat sa asculte de cel mai neinsemnat sfat preferand sa navigheze in plina ceata. Eclipsele lunare se refera mai mult la relatii, femei, mama, rude, copiii, radacini, tara de origine iar acuma pot fi evidentiate acestea prin fel de fel de socuri, emotii intense,  realizari.

 

       Eclipsa de Luna in Varsator activeaza axa ce vorbeste despre familie, parinti, radacini, camin, cariera, statut social, viata sociala.

         – Acum se pot amplifica problemele in plan profesional, sefii pot simti nevoia de a fi “ mai sefi decat de obicei “ retezand astfel ambitiile celorlalti.

        – Luna slabita in casa familiei poate genera dezordine in camin, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, vorbele pot construi sau narui imperii, deci mare atentie.

 • aceasta Eclipsa in Varsator poate fi legata de socuri emotionale legate de membrii familiei, un final al unor plati karmice fata de cei din familie.

 • o Eclipsa de Luna in Varsator accentueaza platile karmice legate de familie, neam, tara, poate aduce teste destul de grele, sfarsituri de plati karmice, cearta in familie, cu parintii, schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial.

 • Dar tot ceea ce la inceput pare greu, apasator, nedrept, greu de acceptat, forteaza decizii importante, asa ca eclipsa nu este neaparat rea ci doar arata ca lucrurile pot fi facute si altfel.

 • reprezinta o oportunitate de a condimenta viata noastra cu modalitati noi de a face lucrurile, cu rutine noi, cu remodelarea mediului casnic, de familie, neam, tara, mutare intr-o alta locuinta, oras, tara, un nou loc de munca, schimbarea opiniilor filosofice sau religioase intr-un mod neasteptat. Acuma, trecutul poate fi vazut, inteles altfel iar acest lucru poate declansa schimbari si un mod diferit de a vedea viitorul.

Luna plina 1     Urmeaza o perioada în care se cere de la noi revizuirea adevarurilor si viziunilor recente cu noi modalitati de comunicare cu ceilalti, sa invatam arta de a fi flexibili si adaptabili, sa nu judecam prea aspru oamenii, faptele lor ci sa intelegem ce conteaza cel mai mult in viata noastra, sa fim oameni in adevaratul sens al cuvantului.

 • A gresi este omeneste dar cand repeti aceeasi greseala, atunci este o problema iar configuratia noastra astrala tocmai asta evidentiaza, repetarea unui model ce tine de comunicarea cu cei din familie , cu cei de la locul de munca, cu modul de a fi altruisti, intelegatori cu copii altora, cu prietenii nostri, cu cei din comunitatea in care traim.

 • Totul tine de comunicare, intelegere, toleranta, gandire, compasiune, umanitarism, odata acestea invatate, se deschid noi perspective de viata. Fii om, omule, aminteste-ti sa fii om, sa gandesti si sa propagi doar binele.

      Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator.

Cu drag,

Lasă un răspuns