SUPA DE PUI CU OREZ SI CASCAVAL

0
SUPA DE PUI CU OREZ SI CASCAVAL
INGREDIENTE:
  • 1 l supa de pui
  • 300 g carne pui
  • 100 g orez
  • 100 g ceapa verde sau arpagic
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri unt
  • 4 fire patrunjel,
  • piper, sare
MOD DE PREPARARE:
  • Supa de pui se toarna intr-o oala si se da un clocot;
  • Orezul se alege, se spala si se adauga in supa.
  • Se fierbe lafoc mediu cca 10 min;
  • Ceapa si carnea se taie in bucati potrivite si secalesc in unt;
  • Firele de patrunjel se leaga cu ata culinara;
  • Carnea de pui impreuna cu ceapa calita si patrunjelul legat, se pun in oala, sesareaza, se pipereaza si se lasa la fiert inca 5 min la foc mic;
  • Se scoate patrunjelul din supa, se adauga cascavalul ras fin, se amestecasi se lasa pana se topeste cascavalul;
  • Dupa ce s-a topit cascavalul se ia oala de pe foc.

Lasă un răspuns