SUPA DE CARTOFI CU CIUPERCI SI DOVLECEI

0
SUPA DE CARTOFI CU CIUPERCI SI DOVLECEI
INGREDIENTE:
  • 6 cartofi
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 dovlecel
  • 1morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 telina
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri smantana
  • cozi de arpagic
  • verdeata
  • sare
MOD DE PREPARARE:
  • Ciupercile se aleg, se fierb in apa cu sare,apoi se scot si se taie in fasii;
  • Morcovul, radacina de patrunjel, de telina si cozile de arpagic securata, se taie in fasii si se calesc;
  • Cartofii si dovleceii, se curata sise taie rondele;
  • In supa care fierbe, se pun mai intai cartofii,ciupercile, dovleceii, radacinile de patrunjel si de telina, si se fierb pana devin moi;
  • Inainte de a lua cratita de pe foc, adaugati rosiiletaiate felii, ardeiul gras si lasati sa mai dea un clcocot.

Lasă un răspuns