Pui cu smantana si cartofi la cuptor – reteta si mod de preparare

0
Pui cu smantana si cartofi la cuptor
Ingrediente:
  • 1 pui,
  • 2 cepe,
  • 4-5 cartofi,
  • 200 gr smantana,
  • 1 lingurita faina,
  • 200 gr cascaval,
  • sare, piper, sos englezesc (sau sos de rosii, simplu),
  • boia dulce
Mod de preparare:
  • Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp de 15-20 minute.
  • Cartofii si ceapa se taie cuburi mici si se prajesc pe jumatate, apoi se adauga peste pui.
  • Se mai lasa la cuptor 15 minute, apoi se toarna deasupra smantana amestecata cu faina, cascavalul si o lingurita de sos englezesc (sau de rosii).
  • Se lasa la cuptor timp de 10 minute.

Lasă un răspuns