Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati – reteta

0

Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Ingrediente:
  • 2 borcanele de ardei mici murati, curatati de seminte si taiati in bucatele,
  • 8-10 catei de usturoi tocati marunt,
  • 1/2 cana de supa de pui,
  • 1 lingura de otet de vin alb,
  • 3/4 cana de vin alb, ulei,
  • 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel,
  • sare, piper 
Mod de preparare:
  • Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe dinafara.
  • Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald.
  • In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici.
  • Se da in clocot.
  • Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.

Lasă un răspuns