Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati – reteta
Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati
- 2 borcanele de ardei mici murati, curatati de seminte si taiati in bucatele,
- 8-10 catei de usturoi tocati marunt,
- 1/2 cana de supa de pui,
- 1 lingura de otet de vin alb,
- 3/4 cana de vin alb, ulei,
- 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel,
- sare, piper
- Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe dinafara.
- Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald.
- In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici.
- Se da in clocot.
- Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.