Batoane de ciocolata cu nuca – reteta si mod de preparare

0

Batoane de ciocolata cu nuca

Ingrediente:

  • Ciocolata 150 grame
  • Faina 150 grame
  • Margarina 150 grame
  • Nuca 100 grame
  • Oua 3
  • Zahar tos 150 grame
  • 1 lingura praf de copt,
  • 80 grame alune sau nuci razuite,
  • pentru pudrare 100 grame nuci maruntite

Mod de preparare

  • Margarina se freaca cu 75 g zahar si cu galbenusurile, apoi se adauga faina cernuta si praful de copt impreuna cu ciocolata maruntita, alunele si nucile razuite.
  • Albusurile se bat spuma cu 75 g zahar si se adauga la sfarsit.
  • Compozitia se intinde pe o tava unsa si se presoara cu nuca.
  • Se coace la 175 grade timp de 20 minute.
  • Imediat dupa coacere se taie sub forma de batoane care se pudreaza cu zahar.

Lasă un răspuns